Elon Musk 73 éves anyját gyönyörű hajkoronával fotózták: Maye friss képét imádták a rajongók
Maye Muskot eddig még sosem láttuk hosszú, göndör fürtökkel.

elon-musk-anyja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elon Musk édesanyja, Maye Musk korunk egyik legkeresettebb hetven fölötti modellje, csupán 15 évesen kapta meg élete legelső munkáját, de napjainkban is rengeteg felkérést kap.

Olyan magazinok címlapjain láthattuk viszont, mint a Vogue, az Elle, a Harper's Bazaar vagy az L'Officiel. Rövid, ősz tincsei már a védjegyévé váltak, azonban legutóbbi fotózásán teljesen más külsővel tündökölt.

Maye Muskot gyönyörű hajkoronával fotózták

A 73 esztendős modell hosszú, göndör hajjal állt kamera elé, valószínűleg csak paróka volt rajta, nem pedig egy sikeres hajhosszabbítás végeredményét láthatjuk. A rajongók ámultak a kép láttán, többen megdicsérték, mennyire gyönyörű rajta.

Bár a legtöbben Elon Musk édesanyjára hivatkoznak rá, de a divatvilágban pont fordított a helyzetük, a világ leggazdagabb emberét Maye fiának emlegetik csak. Sokféle munkát elvállalt, sőt a Harper's Bazaarnak adott interjújában elmesélte, 15 évesen lépett életében először kifutóra, 42 évesen egyszer elvállalt egy olyan munkát, amelyben nagymamaként mutatkozott, ami elég meglepő és elszomorító dolog.

Ez is jól ábrázolja, hogy régen a nőket a koruk alapján határolták be a szórakoztató- és a divatiparban, szinte beléjük verték, hogy 35 felett már semmi esélyük arra, hogy tovább építsék a karrierjüket. Nem véletlen, hogy Marilyn Monroe is egyenesen rettegett a szülinapjaitól. Szerencsére azóta nagyot fordult a világ, ma már egyre többen tudnak érvényesülni idősebb korukban, erre Maye Musk esete is kiváló bizonyíték.

- Ma már azt mondják nekem, nem úgy nézek ki, mint egy nagymama. Sokkal több felkérést kapok neves divatcégektől, mint valaha. Ez életem legjobb munkája - vallotta be az interjúban.

Több mint tíz évvel ezelőtt az ősz haja miatt is érték támadások, azt gondolták sokan, sosem fog így munkához jutni, de végül a kételkedőknek nem lett igazuk.

- Amikor hatvanéves lettem, elegem lett a szőke színből, ezért eldöntöttem, hogy többé nem festetem be a hajam. Elkezdtem lenöveszteni a festést, és rövid fazonra váltottam. Az emberek ezt vágták a fejemhez: "Sosem fogsz rövid, ősz hajjal dolgozni". Miután teljesen ősz lettem, mindenki imádta a végeredményt. A Times Square-en a Target hirdetőtábláján szerepeltem, majd a Verizon is felkért modellnek, az ő plakátjuk a Madison Square Gardennél volt látható. Ezek után a karrierem nagyon beindult - emlékezett vissza.

Maye Musk fiatalkori fotókon

Kíváncsi vagy, hogyan festett Elon Musk édesanyja karrierje legelején? Különleges szépsége téged is megigéz.

Ezt is szeretjük