Várandós kedvese nélkül tivornyázott Matthew McConaughey
A magából kivetkőzött színészt nem zavarta, hogy sok rajongóját megdöbbentette viselkedése.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Matthew McConaughey bizony azzal a nem titkolt szándékkal ment Nicaraguába, hogy ott jól leigya magát, és lazítson a helyi csajokkal.

Ködös tekintet, csajok, bizarr foltok a pólón - hát ilyen pasira vágyik a modell?

Ebben semmi kivetnivaló nem lenne, csakhogy a 39 éves színész nem egyedülálló: már egy ideje Camila Alves brazil modellel jár, ráadásul a szép hölgy éppen tőle várandós, sőt, ha minden rendben megy, egy hónapon belül világra jön a kis utód.

Talán a közelgő apaság gondolata rémisztette meg a sztárt, ki tudja, mindenesetre McConaughey a napokban ivótúrára indult a dél-amerikai országba, hogy aztán San Juan Del Sur egyik bárjában átadja magát a züllés élvezetének.

Miszter alkohol és egy ballábas papucs

Egy jelenlévő szerint a teljesen elázott színész úgy viselkedett, mint egy felelőtlen tinédzser.

- Már akkor sem volt józan, amikor megérkezett, de később sikerült még jobban az asztal alá innia magát. Minden csajjal kikezdett, tapizta őket és a csókkal is bepróbálkozott, de csak azt érte el, hogy némelyik hajlandónak mutatkozott, hogy vele táncoljon. A pasas egy csődtömeg volt, alig tudott beszélni, és támolygott a piától.

Egy Amber nevű helyi lány pedig arról is beszámolt, hogy őt és szobatársát is próbálta becserkészni a részeg sztár, azután meg azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy asztal tetején ordítozta tört spanyolsággal: - Elvesztettem a papucsomat!

Amikor észrevette, hogy közben fényképezik, ki akarta tépni a nő kezéből a kamerát, de mivel nem sikerült neki, inkább táncolni kezdett vele. A szemtanúk szerint egy rakás csajjal ropta az éjjel folyamán, de túl ittas volt ahhoz, hogy bármelyiküket is ágyába csábítsa.

Egy magazin később rá is kérdezett a színésznél, tényleg részeg volt-e, mire ő email-ben válaszolt:
- Részeg? Naná! Nicaragua egy csodálatos hely, igazán remek hullámokkal, a legjobb szörfhely, ahol eddig megfordultam. És igen, még MINDIG keresem a bal papucsomat. Tehát ha valaki netalántán találkozott vele – 6:22 van az oldalába varrva -, akkor kérem, postázza. Jutalma nem marad el - tréfálkozott.

Egy helyi lakos nem találta ennyire poénosnak a viselkedését. Véleménye szerint bár először mindenkit felvillanyozott, hogy a sztár egyedül érkezett, de amit részegen művelt, az sokakat kiábrándított.

Ezt is szeretjük