Matthew Perry és gyönyörű menyasszonya szakítottak: a Jóbarátok sztárja így nyilatkozott a különválásukról
Matthew Perry maga jelentette be a hírt.

matthew-perry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Matthew Perry 2020 novemberében jelentette be, hogy hamarosan megházasodik, a rajongók nagyon örültek a színésznek, hiszen a Jóbarátok sztárjai közül talán az ő magánélete alakult a legnehezebben.

1997-ben síbalesetet szenvedett, ekkor az orvosa felírt neki egy erős fájdalomcsillapítót, amire sajnos rászokott, ezután alkohol- és drogfüggőség alakult ki nála, a Jóbarátok forgatásából több évad teljesen kiesett neki. Rehabon is járt, végül bevallása szerint 2001 óta józan életet él. Lizzy Caplannal 2006-tól 2012-ig volt együtt, ám szakítottak. 2018-ban újra rátalált a szerelem, a nála jóval fiatalabb Molly Hurwitz lett a szerelme. A lánnyal el is jegyezték egymást, ám végül a szakítás mellett döntöttek.

Matthew Perry és menyasszonya szakítottak

Az 51 éves színész a People magazinnak jelentette be, hogy Mollyval nem alkotnak már egy párt, szakításukról szűkszavúan nyilatkozott.

Matthew Perry többször is posztolt képeket Mollyról a közösségi oldalán.
Matthew Perry többször is posztolt képeket Mollyról a közösségi oldalán.
Fotó: Instagram/Matthew Perry

- Néha a dolgok egyszerűen csak nem működnek, és a mi párkapcsolatunk is erre a sorsra jutott. Mollynak a legjobbakat kívánom - fogalmazta a lapnak.

Novemberben még nagy örömmel jelentette be, hogy hamarosan összeköti az életét a 29 éves szépséggel, aki egy könyvkiadónál dolgozik menedzserként.

Úgy döntöttem, hogy eljegyzem a párom. Szerencsére úgy alakult, hogy a bolygó leggyönyörűbb nője mellett kötöttem ki.

Az eljegyzésük után hét hónappal azonban végül szakítottak, a pontos oka nem derült ki ennek, ám 2020 májusában egyszer már szétmentek, akkor egy ismerősük így mesélt a kapcsolatuk végéről:

- Békésen váltak el, viszont mind a ketten úgy érezték, külön kell folytatniuk tovább - mesélte.

Matthew Perryről az elmúlt pár hétben többször is írt a világsajtó, ugyanis a színész aggasztóan viselkedett egyik interjújában, amelyet a Jóbarátok másik öt színészével közösen adott, furcsán kommunikált, többen azt feltételezték, lehet, hogy visszaesett, és újra gondjai lettek az alkohollal és a drogokkal, ám kiderült, sürgős fogorvosi ellátásra szorult a forgatás napján. Komoly fájdalmai voltak, emiatt beszélt másképp, mint ahogy azt megszokhattuk.

A Jóbarátok: Újra együtt rendezője, Ben Winston is leszögezte a The Hollywood Reporternek, minden rendben van a színész egészségével.

- Nagyszerű volt. Az emberek néha nagyon gonoszak tudnak lenni, bárcsak ne lennének ilyenek. Imádtam Matthew-val együtt dolgozni. Elképesztően vicces ember, mindig azt gondoltam, hogy kiváló egymondatos aranyköpései voltak a show-ban. Boldognak és szerencsésnek éreztem magam, hogy a jelenlétében lehettem rendezőként.

A Jóbarátok producere, Kevin Bright nem volt hajlandó beszélni a színész egykori függőségeiről, ám azt elmondta, jó érzés volt újra találkozni vele, majd hozzátette, szerinte minden rendben van vele.

A nagy Jóbarátok-kvíz

Te tudod, hány kilót kellett ledobnia Jennifer Anistonnak, hogy megkapja Rachel szerepét? És arra is tudod a választ, hogy Chandler és Monica miért nem jött össze már a második évadban? Ha igen, akkor ezt a kvízt neked találták ki!

Ezt is szeretjük