A Dennis, a komisz cuki kisfiújaként szerette meg a világ: a 35 éves Mason Gamble ma már boldog családapa

Fotókon mutatjuk, mennyit változott a Dennis, a komisz cuki gyereksztárja.

mason-gamble-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban számtalan gyereksztár elbűvölte a közönséget, vannak köztük olyanok, akik felnőttként is a szórakoztatóiparban maradtak, erre kiváló példa Drew Barrymore, Ryan Gosling vagy éppen Leonardo DiCaprio.

Mások viszont, ahogy cseperedtek, egyre kevésbé akartak szerepelni, vagy csak szimplán nem kaptak már annyi ajánlatot kamaszként, így végül felhagytak színészi karrierjükkel. Ide sorolhatjuk Mason Gamble-t, aki a Dennis, a komisz rosszcsont kisfiúját alakította, ez volt élete első szerepe, aminek köszönhetően a '90-es évek ünnepelt gyereksztárja lett.

Mason Gamble ma már családos ember

Az 1993-as film megjelenésekor csupán hétéves volt, utána olyan alkotásokban szerepelt, mint a Drágám, add az életed!, a Gattaca vagy az Okostojás. A 2000-es években is vállalt pár szerepet, utoljára a 2010-es Golf in the Kingdom című filmben játszott. Idén januárban ünnepelte 35. születésnapját, az alábbi két felvételen feleségével, Sarah-val látható. Látszik rajtuk, mennyire boldogok együtt.

mason-gamble
Fotó: Instagram/Sarah and Mason Gamble

2017 júliusában házasodtak össze, azóta pedig született egy gyermekük is, a pici 2019 végén jött a világra. Sarah-t a lelki társának tartja, nélküle el sem tudná képzelni a hétköznapjait.

Szerencsére nem jutott azon gyereksztárok sorsára, akik annyira nem tudták feldolgozni a hirtelen jött sikert, hogy később tinédzser- vagy fiatal felnőtt korukra az alkohol és a drogok rabjává váltak. A Californiai Egyetemen tanult, először fogorvosként képzelte el jövőjét, ám végül szakot váltott, és tengerbiológus lett belőle. A mesterdiplomáját is biológiából szerezte meg.

A közösségi oldalaira csak nagyon ritkán posztol, de ha ki is tesz egy-egy felvételt, a rajongók mindig örülnek neki. Több kommentelő szokott a Dennis, a komisz filmmel viccelődni.

Így festenek a Született feleségek gyerekszereplői ma

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Született feleségek gyerekszereplői a sorozat óta.

Ezt is szeretjük