Mary-Kate Olsen túllépett az 51 éves Olivier Sarkozyn - Már újra randizgat
Mary-Kate Olsen újra nyit a férfiak felé.

mary-kate olsen és olivier sarkozy cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mary-Kate Olsen és a nála 17 évvel idősebb üzletember és bankár,  Olivier Sarkozy három év járás után, 2015-ben házasodtak össze, ám idén tavasszal tönkrement a házasságuk.

Jelenleg még zajlik a válóper, az egykori gyereksztár és divattervező igyekszik továbblépni, sőt egyre nyitottabb a férfiak felé, ezt az Entertainment Tonightnak egy hozzá közel álló forrás mondta el.

Mary-Kate Olsen újra randizgat

Még október 6-án kapták le Mary-Kate Olsent egy titokzatos férfivel az utcán, név szerint egyelőre nem derült ki, hogy kinek a társaságában sétált New York egyik utcájában. Ennek láttán nem csoda, hogy az amerikai újságírók egyből érdeklődtek Olsen szerelmi életéről.

mary kate olsen valami pasival
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

- Jelenleg szingli és élvezi az életét. Nincs senkivel sem komoly kapcsolatban, de már randizgat - nyilatkozta a bulvárlapnak a bennfentes, aki elárulta a lesifotón látható férfiról, hogy ő csak Mary-Kate egyik barátja.

New York egyik előkelő városnegyedében, az Upper East Side-on lakik, a közeli forrás szerint a 34 éves sztárt már rég nem látták olyan boldognak, mint most.

olivier sarkozy és mary-kate olsen
Fotó: Amy Graves / Getty Images Hungary

Évekig úgy tűnt, Sarkozyvel való házassága teljesen idilli, ám öt év után több probléma is kiütközött. Nem értettek egyet a gyerekkérdésben, bár régen Mary-Kate Olsen számára nem volt prioritás, hogy édesanyává váljon, mindez megváltozott benne, és szeretett volna babát, ezzel szemben az üzletember már nem vágyott arra, hogy újra édesapává váljon, hiszen előző házasságából van már neki két felnőtt gyereke. A személyiségük is más, Olsen visszahúzódó, introvertált típus, Sarkozy viszont imádja a fényűző partikat és a nagy társaságot. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a férfi volt feleségét a koronavírus-járvány miatt Bridgehamptonban található otthonukba költöztette.

Ő Zac Efron új barátnője

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos pincérnő csavarta el Zac Efron fejét.

Ezt is szeretjük