A Marvel-filmek csúnya főgonosza - A valóságban szívtipró színész Josh Brolin
Így néznek ki a Marvel elcsúfított karakterei a valóságban.

marvel-karakterek-valosagban-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt évtizedben betörtek a köztudatba a sokáig lenézett képregényfilmek. Olyannyira szárnyal a Marvel szekere, hogy a tavalyi Oscar-gálán még a legjobb film kategóriában is jelölték az alkotást, sőt, három aranyszobrocskát be is zsebelt a legnívósabb díjkiosztón.

Így néznek ki ez elcsúfított karakterek a valóságban

A színészi alakításokon és a megkapó történeteken túl a jelmeztervezőknek és a maszkmestereknek is kijár a dicséret, akik életre keltik a leghíresebb képregényes karaktereket, és átlagos emberekből szuperhősöket varázsolnak. Ez a sztároknak áldás és átok egyszerre, ugyanis a rajongók szemében sokáig ismeretlenek maradhatnak a maszk mögött.

A Végtelen háború és a Végjáték Thanosa, Josh Brolin például egyetlen percig sem látható emberi arccal a képernyőn, mindenki csak kopasz, lila bőrű, jellegzetes állú monstrumként emlékszik rá. Pedig a valóságban egy igazán sármos férfi alakítja, aki színésznek sem utolsó: Brolin olyan filmekben szerepelt korábban, mint a Sicario - A bérgyilkos, a Nem vénnek való vidék, a Men in Black - Sötét zsaruk 3., a Sin City: Ölni tudnál érte, de ő volt a Deadpool Kábelje is.

Összeállításunkban megnézheted a nem túl szép Marvel-karaktereket, és igazán jó külsejű megszemélyesítőiket.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük