Donald Trump exfelesége szőke bombázó fürdőruhában: az 58 éves Marla Maples remek formában tartja magát

Marla Maples fantasztikusan néz ki fürdőruhában.

Marla Maples fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Donald Trump mielőtt feleségül vette volna Melaniát, két alkalommal is házas volt. Ivana Trump volt az első neje, róla több alkalommal írtunk az elrontott plasztikai műtétjei miatt, második felesége Marla Maples volt.

Ő hozta világra negyedik gyermekét, Tiffanyt, míg az első három, Donald, Ivanka és Eric édesanyja Ivana Trump. A legkisebb fiát, Barront Melania szülte meg.

Marla Maples fürdőruhában

Az 58 esztendős Marla Maples Instagramjára rendszeresen posztol, a bejegyzéseiből kiderült, hogy élete fontos részét képzi a rendszeres testmozgás, a bemelegítésről, illetve az edzések utáni nyújtásról sosem feledkezik el. Meg is látszik a gondos odafigyelés az alakján. Fantasztikusan néz ki Trump exe fürdőruhában. Ez a fotója Spanyolországban, Mallorcán készült róla.

A strandolás az egyik kedvenc kikapcsolódási módja. Ezt a szelfijét még Floridában készítette magáról idén márciusban.

Maples egyébként szépségkirálynő volt, 1985-ben ő lett a Miss Hawaiian Tropic nyertese. Trumppal négy évvel később találkoztak, viszonyuk lett, majd végül az üzletember miatta hagyta el feleségét, Ivánát. 1993-ban tartották meg az esküvőjüket, ám Maples félrelépett 1996-ban a testőrükkel. 1997-ben jelentették be, hogy vége a házasságuknak, hivatalosan viszont csak 1999-ben váltak el.

Heather Locklear fiatalkori, bikinis képei

Képes összeállításunkban megnézheted Heather Locklear legdögösebb fotóit.

Heather Locklear falatnyi bikiniben pózolt: ilyen szexi fotózásokat is bevállalt a Melrose Place sztárja

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük