Heather Locklear falatnyi bikiniben pózolt: ilyen szexi fotózásokat is bevállalt a Melrose Place sztárja

Heather Locklear bikiniben és fehérneműben is vállalt fiatalon szexi fotózásokat.

GettyImages-590698652

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Heather Locklear a '80-as években kezdte filmes karrierjét, olyan sorozatokban tűnt fel, mint a T. J. Hooker vagy a Dinasztia, azonban a legtöbben a Melrose Place-ben szerették meg, a '90-es évek egyik legnépszerűbb szériájában Amanda Woodwardot játszotta. Mielőtt belecsöppent volna a filmezés világába, modellkedéssel kereste a kenyerét.

Heather Locklear bikiniben

Heather Locklear sokáig nem a szórakoztatóiparban képzelte el a jövőjét, pszichológusnak készült, a Kaliforniai Egyetemre jelentkezett, ahova 1979-ben sikeres felvételt nyert. Az egyetemi évei alatt modellkedésbe vágta a fejszéjét, majd reklámforgatásokat is elvállalt. Különórákra járt, ahol azt tanulta a társaival, hogy viselkedjenek természetesen egy reklámban. Joan Green tehetségkutató figyelt fel ott a szépségre, a nő odament hozzá, és érdeklődött, színészkedik-e, erre rávágta, hogy nem. A szakember ezután megkérdezte, vágyik-e, hogy filmezzen, de Locklear szintén nemet mondott erre a kérdésre, derült ki egy 1983-as interjúból

Végül Green lett a menedzsere, és ő egyengette színészi karrierjét. Nem csoda, hogy a nő meglátta a potenciált Locklearben, ugyanis a szép arca mellett kifogástalan volt az alakja, nem mellesleg nagyon erős volt a kisugárzása. Modellként számos szexi fotózást elvállalt, bikiniben és fehérneműben is pózolt.

Képes összeállításunkban megnézheted Heather Locklear legdögösebb fotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük