Emlékszel Ornella Mutira? A 67 éves olasz díva így néz ki most

Ornella Muti nagyon fiatalosan néz ki.

GettyImages-583022880

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ornella Muti 1955. március 9-én látta meg a napvilágot Francesca Romana Rivelli néven. Eleinte csak modellkedett, majd 15 évesen megkapta élete első szerepét A legszebb asszony című alkotásban. Az 1970-es évek közepére már Európa-szerte népszerű színésznővé vált, olyan filmekben szerepelt, mint például Az utolsó asszony, A makrancos pasas, a Flash Gordon, Az őrült római vakáció vagy az Oscar. A 67 éves olasz díva ugyanúgy forgat napjainkban, az évek múlásával, mint mindenki, ő is sokat változott, ám az idő vasfoga nem hagy nyomot az arcán.

Ornella Muti így néz ki napjainkban

Az olasz sajtóban sűrűn foglalkoznak azzal, hogy Ornella Muti milyen fiatalos 67 évesen. Már több éve azt beszélik róla, hogy nemcsak az anyatermészetnek, hanem a botoxnak is köszönheti a megjelenését, ám egy 2014-es interjújában tagadta ezt.

- A sima bőrömet édesanyámtól örököltem, de az arcom öregszik. Ha eljön egyszer az ideje, akkor a szikét jobb megoldásnak tartom, mint a botoxot, a feldagadt arcok borzalmasak - nyilatkozta a Grazia lapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Ornella Muti.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük