A mindig izmos Mark Wahlberg pocakot növesztett: egy szerep kedvéért hízott meg
Mark Wahlberg a Father Stu film kedvéért szedett fel magára tíz kilót.

mark-wahlberg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színészek körében már megszokott, hogy egy-egy szerep kedvéért komolyabb átalakulásokat is bevállalnak, akár több tíz kilót lefogynak vagy híznak azért, hogy minél hitelesebben hozzák az adott karaktert.

A kétszeres Oscar-díjra jelölt Mark Wahlberg a Father Stu című film kedvéért eddig tíz kilót szedett fel magára, de azt tervezi, hogy még ugyanennyit hízik. Eddigi átalakulását Instagram-oldalán is megmutatta követőinek.

Mark Wahlberg további tíz kilót szeretne hízni

Az alábbi két felvétel között csupán három hét telt el, a mindig sportos és izmos színész láthatóan pocakot növesztett. A bejegyzésben megköszönte Lawrence Duran séfnek a segítségét, ugyanis a szakember főztjei segítségével sikerült az alábbi eredményt elérnie.

A színész mindig is sportos alkat volt, sőt már a védjegyévé vált a jól kidolgozott felsőteste. Marky Mark néven zenélt a '90-es években, olyan slágerei voltak, mint a Good Vibrations, a United vagy a Wildside. Már rapperként is gyakran póló nélkül feszített, és szívesen megmutatta izmos testét. Az 1994-es Reneszánsz emberben debütált színészként, ahol szintén láthatták a rajongók félmeztelenül. Az egészséges életmód és a sport mindig is az élete része volt, amikor zenészként kereste a kenyerét, még egy fitneszkazettát is kiadott.

Egy másik Instagram-posztjában bejelentette, még nem áll meg az átalakulásával, további tíz kilót szeretne felszedni, az alábbi rövid videóban először behúzott hassal szerepelt, majd a végén kinyomta azt, hogy megmutassa követőinek, jelenleg hogyan áll az átalakulással. A teljes videót az alábbi beágyazott posztra kattintva nézheted végig.

A Father Stu egy igaz történet alapján készült történet, ami egy bokszolóból lett pap életét mutatja be. Wahlberg játssza a főszerepet, emellett az alkotás egyik producere lesz. Mellette feltűnik még az alkotásban Mel Gibson is, akinek párja, Rosalind Ross rendezi majd a filmet. A nőnek ez lesz az első egész estés mozifilmrendezése.

Gibson és Wahlberg nem először dolgoznak együtt, 2017-ben jelent meg a Megjött apuci második része, amelyben apát és fiát alakították. 

Dwayne Johnson felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Dwayne Johnson szívét.

Ezt is szeretjük