Louis de Funés unokájától dobsz egy hátast: Charles igazi szívtipró
Charles úgy pózol az Instagram-fotókon, mint egy görög isten.

Louis-de-Funés-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legendás francia színész-komikus, Louis de Funés karrierje ugyan nehezen indult be, a ’60-as évek közepére már a francia komédia csillagának nevezték. Filmjeivel a mai napig szívesen nosztalgiázunk. Olyan ikonikus alkotások köthetőek a nevéhez, mint a Fantomas, a Szárnyát vagy combját? vagy A csendőr és a földönkívüliek.

Lois de Funés unokája ilyen dögös pasi lett

Bár eleinte egymás után küldték el a munkaadói, végül egy bár tulajdonosa leszerződtette zongoristájának. Innentől kezdve fordult a szerencséje, és elindult a hírnév útján. Mindeközben a szerelmi élete is mozgalmasan alakult, kétszer mondta ki a boldogító igent. Mindkét házasságából születtek gyermekei: első felesége egyetlen fiúval, Daniellel ajándékozta meg, és a Jeanne Augustine Barthélémyvel kötött frigyéből is két fia született. Patrick 1944-ben, Olivier 1949-ben jött a világra.

Ahogy telt az idő, a gyerekekből felnőtt férfiak lettek, akik elkezdték felépíteni saját karrierjüket, és a családalapításba is belekezdtek. Bár úgy tűnt, legkisebb fia követi a színészi pályán, végül Olivier pár édesapjával közös szereplés után nem a rivaldafényben helyezkedett el, az Air France légitársaság pilótája lett. Később a szerelem is rátalált, 1977-ben kötötte össze az életét gyermekei édesanyjával. Dominique Watrin két fiút és lányt szült neki, akik szintén felnőttkorba léptek már.

Kisebbik fiából, Charlesból igazi szívtipró lett, aki igézően kék szemével megbabonázza a nőket az Instagramon. Ugyan minden adottsága meg lett volna hozzá, hogy nagyapjához hasonlóan filmcsillagként szerezzen magának hírnevet, őt nem vonzotta a színjátszás. Az oldala elárulja, üzletember lett belőle, két céget is alapított már.

Képes összeállításunkban megnézheted Louis de Funés fiúunokáját, Charlest, akiből szemtelenül jóképű pasi lett.

Ezt is szeretjük