Mintha Marilyn Monroe ikertestvérét látnánk: Ana de Armas kísértetiesen hasonlít az ikonra

Marilyn Monroe és Ana de Armas között ilyen nagy a hasonlóság.

cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tervek szerint idén mutatja be a Netflix a Marilyn Monroe életéről készülő alkotást, a Blondie-t. Ahogy korábban azt megírtuk, az ikon bőrébe Ana de Armas bújik majd.

A forgatási munkálatok 2020-ban kezdődtek, és végre ebben az évben már a rajongók is láthatják, hogy sikerült a James Bond-lánynak megformálni a 20. század egyik legnagyobb szexszimbólumát.

Marilyn Monroe és Ana de Armas között ekkora a hasonlóság

Az első kedvcsináló előzetest a múlt hét végén mutatták be, a bal oldali felvétel a Blondie című film egyik jelenete, míg a jobb oldali képen Ana de Armas látható a hétköznapi megjelenésével.

Ana de Armas a való életben barna hajú szépség, sokaknak ismerős lehet a legutóbbi James Bond-filmből vagy a Tőrbe ejtve című alkotásból.
Ana de Armas a való életben barna hajú szépség, sokaknak ismerős lehet a legutóbbi James Bond-filmből vagy a Tőrbe ejtve című alkotásból.
Fotó: Profimedia/Netflix, Getty Images Hungary

- Ajándék volt számomra, hogy eljátszhattam ezt a szerepet. Hihetetlen érzés volt, emellett nagyon kimerítő is. Kemény munkám volt abban, hogy a legőszintébb módon ábrázoljam őt - ezt a Byrdie-nek adott interjújában mesélte.

Nem volt egyszerű Monroe élete, ami megbonyolította a munkafolyamatokat, a kubai szépség komoly kutatómunkát végzett, hogy minél hitelesebben alakítsa a tragikus sorsú színésznőt.

- Sok olyan dolgon ment keresztül, ami akkoriban nem volt könnyű, sőt, a mai világban sem egyszerű. Szerencsém volt, mert hónapokat kaptam a felkészülésre. Általában nem élünk ezzel a luxussal, helyette sietnünk kell a projektek megvalósításával, de ennél a filmnél tényleg volt időm tanulni. Annyi anyag van róla, olyan sok néznivaló és hallgatnivaló. Hihetetlen.

ana
Fotó: Profimedia/Netflix

Nemcsak ő, hanem a film rendezője, Andrew Dominik is komolyan utánajárt Monroe életének. De Armas szerint megindító lett a végeredmény.

Nemcsak ők, hanem a smink- és maszkmesterek is kitettek magukért. Minden áldott nap három és fél órába telt, hogy átváltozzon. Első lépésként a fejére tettek egy olyan fejmaszkot, aminek köszönhetően kopasz lett. Csak ezután rakták rá a parókát.

Monroe, bár szőkén lett ismert, de többféle árnyalatú hajszíne volt, így többféle parókát gyártottak. Ez barátságos megoldás volt, mert így a színésznő eredeti haja sem ment tönkre a túl sok festéstől.

- Azt hiszem, valójában elsírtam magam, amikor először rakták rám a parókát. Valószínűleg azért, mert annyira megrémültem. De nagyon büszke vagyok magamra - tette hozzá.

Marilyn Monroe legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legszebb estélyi ruhák, amelyeket Marilyn Monroe viselt.

Ezt is szeretjük