Smink nélkül kapták le Marcia Crosst! Az 52 éves színésznő 10 évet is letagadhatna

Marcia Cross színésznőt smink nélkül kapták le.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Született feleségek sztárját, Marcia Crosst smink nélkül kapták le Brentwoodban. Az 52 éves színésznő jó pár évet letagadhatna a korából, és kilónyi festék nélkül is remekül néz ki, bár kissé fáradt volt az arca.

Nem csoda, hiszen a Fatrick című filmet forgatta, amelyben a főszereplő édesanyját alakítja. A történet főszereplője egy pufók férfi, Patrick, aki a harmincas éveiben rájön, az élete egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzelte. A történet ugrál a jelen és a múlt között, hogy bemutassák, hogyan küzdött meg gyerekként a plusz kilókkal és az őt ért atrocitásokkal.

A sztárok sem mindig olyanok, mintha skatulyából húzták volna ki őket, a sarki közértbe ők sem gyémánttiarával a fejükön és kilónyi festékkel az arcukon járnak. Nézd meg a sztárok smink nélküli fotóit!

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Főkép-fotó: fanphobia.net.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük