Ő volt Matilda, a kiskorú boszorkány - Így néz ki ma a 32 éves Mara Wilson
Így néz ki most az egykori gyereksztár, aki mára gyönyörű nő lett.

mara-wilson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mara Wilson csupán kilencéves volt, amikor 1996-ban eljátszotta a Matilda, a kiskorú boszorkány tündéri főszereplőjét, Natalie-t, de a filmrajongóknak ismerős lehet az 1993-ban bemutatott Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című moziból is, ahol Robin Williams kislányát alakította. A gyönyörű, 32 éves hölgy mára már felhagyott a színészkedéssel, és az írásra koncentrál.

A 90-es évek gyereksztárja a New York-i Egyetem film szakán diplomázott, de az egyetem elvégzése után már nem dolgozott a filmiparban, az írást választotta hivatásának. Cikkeket írt az ELLE magazinnak, a The New York Timesnak vagy a Vanity Fairnek. 2016-ban egy önéletrajzi könyvet adott ki.

melania-e00136b6-c4ee-4f33-a39f-ef8064fd6582
Fotó: Jean Baptiste Lacroix / Getty Images Hungary

Ezért hagyta abba a színészkedést

Mara Wilson filmes famíliába született, édesapja a filmiparban dolgozott, bátyja pedig reklámokban szerepelt, így már nagyon korán őt is beszippantotta a filmezés varázslatos világa. Mindenki imádta a mindig mosolygós, cuki kislányt, de talán senki sem gondolta, hogy a Matilda, a kiskorú boszorkány című film forgatása közben a poklok poklát kellett átélnie. Édesanyjánál mellrákot diagnosztizáltak, aki még a film megjelenése előtt elhunyt. A film rendezője, Danny DeVito és felesége volt az, aki tartotta a kislányban a lelket, és aki az édesanyja halálos ágyán még megmutatta neki a majdnem kész változatot.

Bizonyára ez a szomorú családi tragédia is közrejátszhatott abban, hogy 2000-ben visszavonuljon a filmezéstől, de az is, hogy miután belépett a pubertáskorba, és elkezdett változni a teste, egyre több kritika érte: hiába járt meghallgatásokra, nem hívták vissza, így az apja tanácsára inkább az iskolára és az írásra kezdett koncentrálni.

Az egykori színésznő 2016-ban vállalta fel Twitter-oldalán, hogy biszexuális irányultságú.

Ő volt Huncutka

Alisan Porter a Huncutka című filmben szerzett magának hírnevet. Az egykori gyereksztárból igazi bombázó lett, ráadásul már két gyereke is van.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük