Emlékszel a Huncutka göndör hajú kislányára? Dögös nő lett Alisan Porterből

Alisan Porter a Huncutka című filmben szerzett magának hírnevet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1991-ben bemutatott Huncutka című film a kilencvenes évek egyik közkedvelt családi vígjátékának számított. A mai napig sokan emlékeznek a főszereplő kislányra, aki hatalmas, göndör hajkoronájával vonta magára a figyelmet. Alisan Porter mindössze tízéves volt, amikor eljátszhatta Huncutkát, az árva kislányt. Az egykori gyereksztárból igazi bombázó lett, ráadásul már két gyereke is van.

Így fest napjainkban a 37 éves Alisan

Alisan Porter, bár mindenki egy filmből ismeri, nem a színészetet választotta végül a pályájának, ugyanis a zenélés a legnagyobb szenvedélye. 2016-ban a Voice című amerikai tehetségkutatóban is szerepelt, melyet meg is nyert, Christina Aguilera volt a mentora. A 37 éves sztár még egy közös dalt is készített világhírű mentorával You've Got a Friend címmel.

Should I release a song.......🎶🎵🎶

Alisan Porter (@iam_alisanporter) által megosztott bejegyzés,

Alisan bevallotta, hogy régen drog- és alkoholproblémákkal küzdött, azonban 2007 óta tiszta, ráadásul ma már teljesen kiegyensúlyozott életet él, nincs semmilyen káros szenvedélye, ez pedig a külsején is meglátszik.

Alisan 2012-ben ment férjhez Brian Autenrieth-hez, két gyermekük született. Fiuk, Mason hatéves, lányuk, Aria idén töltötte be a negyedik életévét. Sajnos a pár 2017 decemberében bejelentette a Twitteren, hogy különváltak útjaik, de továbbra is jó barátságot ápolnak a gyermekeik kedvéért.

Így néz ki ma mindenki Kevinje

Macaulay Culkinra, a Reszkessetek, betörők! Kevinjére 2017-ben újra rátalált a szerelem. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki ma az egykori gyereksztár.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük