Mads Mikkelsen 35 éve bolondul bájos feleségéért: Hanne 2 gyereket szült a színésznek
Mads Mikkelsen egy színházi munkája alatt ismerte meg feleségét.

mas-mikkelsen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mads Mikkelsen, Dánia egyik legnépszerűbb színésze nemcsak hazájában, hanem a tengerentúlon is szép sikereket ért el. A magyar nézők olyan produkciókból ismerhetik, mint a Hannibal-sorozat, a Doctor Strange, A vadászat vagy a Még egy kört mindenkinek. Emellett most játsszák a mozikban a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai című alkotását, amelyben Johnny Depp helyett alakítja Gellert Grindelwald karakterét. Az 56 éves sztár nemcsak a munkájában, hanem a magánéletében is sikeres. Feleségét, Hanne Jacobsent 1987-ben ismerte meg, a nő később két gyermekkel ajándékozta meg.

Mads Mikkelsen felesége

Mikkelsen fiatalon még arról ábrándozott, hogy atléta lesz belőle, azonban végül Svédországban, Gothenburgban tanult tovább balett-táncosként. Ezután ezen a területen helyezkedett el, színházakban is fellépett, 1987-ben Az őrült nők ketrece című darabban egy kínai nő bőrébe bújt, ekkor sodorta össze az élet a táncosként és koreográfusként dolgozó feleségével, Hanne Jacobsennel.

- Akkor találkoztam vele, amikor nőnek voltam felöltözve Az őrült nők ketrecében. Biztosan valami freudi dolog történhetett ott. Kínai lány voltam, és azt hiszem, egész jó voltam. Elég nőiesek a lábaim - viccelődött 2013-ban a New York Timesnak adott interjújában.

Öt év járás után született meg lányuk, Viola, 1997-ben egy fiuk lett, akit Carlnak kereszteltek el. Mielőtt második gyermekük a világra jött volna, Mikkelsen pont akkor adta fel táncos karrierjét, hogy színésznek álljon. Hannét 2000-ben vette feleségül, így idén már a 22. házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

Képes összeállításunkban megnézheted Mads Mikkelsen és felesége közös képeit, a gyermekeikről is láthatsz fotót.

Ezt is szeretjük