Madonnára rátalált a szerelem? 35 évvel fiatalabb táncosával így kapták le a lesifotósok
Bár még nem hivatalos, de a fotók arról árulkodnak, újra párt talált a díva.

Madona
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonnát 26 éves háttértáncosa társaságában kapták lencsevégre egy luxushotel erkélyén, a fotókon meghitten ölelkeztek.

Már egy ideje rebesgették, hogy a pop királynője és Ahlamalik Williams közel kerültek egymáshoz, a képek alapján a külföldi sajtó egyből kikiáltotta őket a legújabb szerelmespárnak, szemmel látható, valóban élvezik egymás társaságát. 

60 felett is a tenyeréből esznek a fiatalabb pasik

Madonna mindig is odavolt a fiatalabb férfiakért, legutolsó kapcsolata a 33 éves portugál modell, Kevin Sampaióval volt, több mint két évig voltak együtt. De a külföldi sajtó úgy sejti, hogy az énekesnő nem sokáig maradt magányos.

Az örökifjú díva és táncosa meghitten ölelkeztek hoteljük erkélyén, a színen feltűnt lánya is, a 23 éves Lourdes, aki szintén egy férfi társaságában volt látható. Bár a pletykát még nem erősítette meg senki, a lesifotók önmagukért beszélnek.

 Nem ez az első közös kép, ami róluk készült. Pár hónappal ezelőtt szintén megörökítettek egy sokatmondó pillanatot róluk. Madonna jelenlegi, Madame X című turnéjának egyik koncertjén készült a felvétel, amin az énekesnő egy puszit nyomott a férfi arcára. Árulkodó tény az is, hogy a turné során Ahlamalik volt az egyetlen stábtag, akit az énekesnő meginvitált magángépére, hogy vele utazzon a különböző helyszínek között. 

A koncertturné 2020-ban, március 11-én ér majd véget, az utolsó show Párizsban kerül megrendezésre, kíváncsian várjuk, hogy addigra milyen fejleményekről hallhatunk majd velük kapcsolatban.

Helena Bonham Carter 21 évvel fiatalabb szerelme

Helena Bonham Carter Tim Burton után újra párt talált, 21 évvel fiatalabb kedvesével, Rye Dag Holmboe-val mutatkozott együtt. Képes összeállításunkban olyan női sztárokat mutatunk, akik egy fiatalabb férfi oldalán találták meg a boldogságot.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük