Madonna meglepő okot adott arra, miért nézett ki felismerhetetlenül a Grammy-gálás fotóin

Madonnának ez volt a reakciója a Grammy-gálán készült fotóira és az őt ért kritikákra.

madonna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy azt mi is megírtuk, Madonna teljesen felismerhetetlenül nézett ki a 65. Grammy-gálán, amelyet magyar idő szerint hétfő hajnalban tartottak meg Los Angelesben.

A rajongók is csak hüledeztek a külsején, többen hangot adtak a közösségi médiában annak, hogy nem értik, a popdíva miért művelte ezt az arcával. A plasztikai sebészek is egyetértenek abban, hogy az énekesnő több beavatkozáson átesett, Madonna az Instagram-oldalán reagált a kritikákra, és arra is magyarázatot adott, miért nézett ki másképpen a fotókon. 

Madonna reakciója a Grammy-gálán készült fotókra

A közösségi oldalán lévő posztot azzal kezdte, hogy micsoda megtiszteltetésnek érezte, hogy ő konferálta fel Sam Smitht és Kim Petrast, azért is, mert utóbbi volt az első transzszexuális előadó, aki a Grammy színpadán felléphetett, ráadásul még díjat is nyert. Madonna szerint ez egy történelmi pillanat volt.

GettyImages-1463282364
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Ezután rátért az őt ért kritikákra és a díjátadón készült képeire.

- Ahelyett, hogy a beszédemre koncentrálnánk, amelyben köszönetet mondtam az olyan előadók bátorságáért, amilyen Sam és Kim, sokan inkább a rólam készült közeli fotókról beszélnek, amelyeket egy újságíró készített egy teleobjektívvel felszerelt kamerával, amely bárki arcát eltorzítaná - fogalmazta, utalva rá, hogy a fényképezőgép miatt volt más az arca.

Úgy véli, a kritikusai véleményéből jól tükröződik, még mindig egy olyan világban élünk, ahol nagyon erős a nőgyűlölet és az ageizmus, azaz az életkor szerinti diszkrimináció.

- Ez egy olyan világ, amelyben az emberek nem hajlandóak ünnepelni a 45 év feletti nőket, és úgy érzik, meg kell büntetniük őket azért, ha továbbra is erős akaratúak, szorgalmasak és kalandvágyóak maradnak.

- Sosem kértem bocsánatot sem a kreatív döntéseimért, sem a kinézetemért vagy az öltözködésemért, és ezt már nem is fogom megtenni. A média már a pályafutásom kezdete óta lealacsonyítóan bánt velem, de tisztában vagyok vele, hogy ez egy próbatétel, és szívesen vállalom az úttörő munkát, hogy a mögöttem álló összes nő könnyebben létezzen az elkövetkező években. Beyoncé szavaival élve: „Nem fogjátok összetörni a lelkemet" - tette hozzá.

Ruhák a 2023-as Grammy-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a női sztárok a 2023-as Grammy-gálán.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük