Adele bordó estélyiben mutatta meg karcsú alakját: íme a Grammy-gála legszebb ruhái

Ilyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2023-as Grammy-gálán.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfő hajnalban megtartották a 65. Grammy-gálát, amelyen a sztárvilág krémje is részt vett. A díjátadónak a Los Angeles-i Crypto.com Arena - korábban Staples Center - adott otthont.

A 2023-as Grammy-gála-ruhák

Adele is részt vett az eseményen, akit több kategóriában is jelöltek, végül egy díjat sikerült megnyernie a Legjobb pop-szólóelőadás kategóriában. Az énekesnő Dwayne Johnsontól vette át az elismerést, már régóta szeretett volna találkozni a színésszel élőben, így teljesült egyik nagy álma.

Az elmúlt években óriási átalakuláson áteső popsztár egy bordó estélyiben mutatta meg, milyen szépen lefogyott. Nem ő volt az egyetlen, aki mindenkit elkápráztatott a ruhájával. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a női sztárok a 2023-as Grammy-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük