Adele bordó estélyiben mutatta meg karcsú alakját: íme a Grammy-gála legszebb ruhái

Ilyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2023-as Grammy-gálán.

A 2023-as Grammy-gála ruhái
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfő hajnalban megtartották a 65. Grammy-gálát, amelyen a sztárvilág krémje is részt vett. A díjátadónak a Los Angeles-i Crypto.com Arena - korábban Staples Center - adott otthont.

A 2023-as Grammy-gála-ruhák

Adele is részt vett az eseményen, akit több kategóriában is jelöltek, végül egy díjat sikerült megnyernie a Legjobb pop-szólóelőadás kategóriában. Az énekesnő Dwayne Johnsontól vette át az elismerést, már régóta szeretett volna találkozni a színésszel élőben, így teljesült egyik nagy álma.

Az elmúlt években óriási átalakuláson áteső popsztár egy bordó estélyiben mutatta meg, milyen szépen lefogyott. Nem ő volt az egyetlen, aki mindenkit elkápráztatott a ruhájával. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkat viseltek a női sztárok a 2023-as Grammy-gálán.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük