Emlékszel Bonnie Tylerre? 71 évesen így néz ki a botoxbeavatkozások után

Bonnie Tylerre talán már rá sem ismernél az utcán, nagyon sokat változott az énekesnő a botox után.

Bonnie Tyler a botoxkezelések után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Total Eclipse of the Heart, Holding Out for a Hero, It's a Heartache, If You Were a Woman (And I Was a Man) - a legtöbb rajongó számára felbecsülhetetlen slágereknek számítanak Bonnie Tyler repertoárjából. A Walesben született énekesnő a '70-es években kezdte karrierjét, a legnagyobb sikereket pedig a '80-as években érte el.

Slágerei a mai napig népszerűek, és gyakran felcsendülnek a retró hangulatú partikon. A 71 éves énekesnő az elmúlt időszakban főként a külseje miatt került középpontba, a botoxkezelések után nagyon megváltoztak a vonásai.

Bonnie Tyler a botoxkezelések után

Friss fényképe az angliai windsori kastély előtt készült, elegáns kalapban és fekete kis kosztümben jelent meg. 71 évesen is jó formáját hozza, a korát meghazudtoló külseje mögött azonban rengeteg botoxkezelés és szépészeti beavatkozás áll. 

bonnie-tyler-kep
Fotó: Getty Images Hungary/Pool

A rajongók többször megjegyezték már a képei alatt és a Twitteren is, hogy biztosan valamilyen kezelés állhat a háttérben, mert nagyon máshogyan fest, mint pár évvel ezelőtt, a vonásai már nem a régiek.

A The Sunak adott, 2021-es nyilatkozatában elárulta, hogy évente két alkalommal kap botoxot, amellyel igyekszik fenntartani fiatalos kinézetét.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Évente kétszer kapok botoxot, mindezt sok éve csinálom már. Tavalyelőtt karácsony óta nem volt rá lehetőségem. De szerintem jól csinálom. Hála istennek, a koromhoz képest teljesen jól adom elő magamat.

Elárulta azt is, hogy olyan fiatalnak érzi magát, mint amilyennek kinéz, éppen ezért megfogadta, hogy soha nem megy nyugdíjba.

bonnie-tyler
Fotó: Getty Images Hungary/Thomas Niedermueller

- Soha nem megyek nyugdíjba. Elképesztő ez az egész. 

Olivia Newton-John lánya a plasztikái után

Olivia Newton-John, a Grease sztárja egy gyermeket nevelt fel, a 37 éves Chloe Lattanzi első házasságából született. A lánya élete nem volt olyan egyszerű, mert tinédzserként sokan bántották, emiatt komoly önértékelési problémái lettek, anorexiával küzdött, de az alkohollal és a droggal is meggyűlt a baja. Szerencsére egy életre leszámolt a démonjaival. A kevés önbizalma miatt döntött úgy, hogy kés alá fekszik.

Olivia Newton-John lánya már 18 évesen plasztikáztatott: így fest Chloe a beavatkozáok után

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük