Ő Madonna új, 35 évvel fiatalabb párja: előző kedvesével még a múlt hónapban szakított

Madonna gyorsan új párra lelt februári szakítása után.

GettyImages-1463282474
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna nem várt sokat februári szakítása után, egyik gyermeke bokszedzőjével, a nála 35 évvel fiatalabb Josh Popperrel randizik.

A hírt a Daily Mail közölte, több közös kép is készült már róluk, amelyeket a pop királynője osztott meg a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában.

Ő Madonna párja

A brit lapnak egy közeli forrás erősítette meg, hogy a 64 éves énekesnőt gyengéd szálak fűzik a 29 éves sportolóhoz. 

Popper a New York-i Bredwinners konditerem tulajdonosa, mielőtt három évvel ezelőtt belevágott volna a vállalkozásába, életbiztosítások megkötésével foglalkozott.

Madonna a múlt hónapban szakított előző párjával, Andrew Darnell modellel, a 41 évvel fiatalabb férfival öt hónapig volt együtt, de sosem gondolták komolyan a kapcsolatukat, szimplán csak jól érezték magukat egymás társaságában. Amikor februárban vége lett köztük mindennek, a díva nem élte ezt meg szívtörésként. Előtte Ahlamalik Williams volt a szerelme, a háttértáncosával három évig alkottak egy párt.

Emlékszel még Cybill Shepherdre?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a 73 éves Cybill Shepherd.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük