A simlis és a szende bombázójaként ismertük meg: így fest ma a 73 éves Cybill Shepherd

Cybill Shepherd rengeteget változott a népszerű sorozat óta, 73 évesen is fantasztikusan néz ki.

bruce-willis-cybil-shepherd
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cybill Shepherd színésznőt a magyar nézők többsége A simlis és a szende című sorozatból ismerheti. A sármos Bruce Willis mellett ő alakította Maddie Hayes detektív szerepét. 

Láthattuk még olyan ikonikus filmekben is, mint a Taxisofőr, Az ég is tévedhet, a Texasville vagy az Aki kapja, marha. 73 évesen is fiatalosan fest, friss fotóin energiával és erővel telve néz vissza ránk.

Cybill Shepherd napjainkban

Shepherd mindig is lenyűgözően szép volt, 16 évesen szépségversenyt nyert, otthonát, Memphist a Miss Teenage America rendezvényen képviselte 1966-ban. 

Felfelé ívelő modellkarrierje 18 éves kora után indult be igazán, amikor a Model Of The Year versenyén felfedezték. 1970-ben a Glamour magazin címlapjára került, amellyel ámulatba ejtette Peter Bogdanovich filmrendezőt és feleségét. Az utolsó mozielőadás című filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra jelölték. 1985-ben nyerte el A simlis és a szende sorozat főszerepét, amellyel rengeteg néző szívébe belopta magát.

Két Golden Globe-ot nyert a sorozatnak köszönhetően, a '90-es években több szappanoperában láthatták a nézők. Jelenleg is színészettel keresi a kenyerét, 2020-ban a Szeretet, szeretet, szeretet című alkotásban tűnt fel. A hivatalos IMDB profilja szerint 2023-ban egy horrorfilmben láthatjuk viszont a képernyőkön, így érdemes lesz résen lenni.

2009-ben a The New York Timesnak beszélt arról, hogy egy időben sok mindent igyekezett elvállalni, amely, úgy érezte, jót is tett a karrierjének.

- Évekkel ezelőtt az egyik mentorom, Orson Welles azt mondta nekem: „ Nem attól lesz valamilyen a karriered, amit csinálsz, hanem éppen attól, amit nem teszel meg." Az elmúlt években sok mindenre igent mondtam, és azt hiszem, ez kifizetődő is volt.

Két lánya és egy fia van, Clementine 1979-ben, ikrei, Molly és Cyrus 1987-ben jöttek a világra. Legidősebb gyermekénél szklerózis multiplexet diagnosztizáltak, amelynek hatására egyre többször hívja fel a figyelmet a betegségre.

Szőke hajával és kedves mosolyával még mindig felkelti a figyelmet, ahogyan régen is. Pozitív kisugárzásának és életvidám hozzáállásának köszönhetően nem lehet nem észrevenni a színésznőt.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a 73 éves Cybill Shepherd.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük