Bruce Willis felesége fürdőruhában mutatta meg karcsú alakját: Demi Moore tervezte a kreációt

Bruce Willis felesége Demi Moore tervezésű fürdőruhában pózolt.

Bruce Willis felesége fürdőruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bruce Willis 44 éves felesége, Emma Heming Willis büszkén pózolt új fürdőruhájában, amit nem más tervezett, mint Demi Moore, aki évekig élt házasságban a hollywoodi sztárral.

Szerencsére a színész remek kapcsolatot ápol volt nejével és a házasságukból született lányaival, Rumerrel, Talullahval és Scouttal. Moore és a három testvér Emmát is befogadták a családjukba, ami manapság igazán példaértékű dolognak számít.

Bruce Willis felesége fürdőruhában fotózkodott

A kétgyerekes Emma Instagram-sztorijába rakott ki egy fürdőruhás képet, amelyen megjelölte Demi Moore-t is. A színésznő az Andie márkával dolgozhatott együtt, és ezen a nyáron dobták piacra a Moore által tervezett bikiniket és fürdőruhákat. Willis felesége elképesztő formában van, sokan megirigyelhetik karcsú alakját.

emma-heming
Fotó: Instagram/Emma Heming Willis

Természetesen Emma is beszerzett belőle egy darabot, amit nagyon imád. A poszt később Moore Instagram-sztorijában is elérhető volt, a barna szépség fotójához három szívecske emojit rakott, amivel a szeretetét fejezte ki.

A Ghost sztárja tavaly a közösségi oldalán posztolt Willis feleségéről, nőnap alkalmából őt is felköszöntötte. Akkor úgy fogalmazott róla, hogy ő az a nő, aki inspirálja őt, csodálatos és fantasztikus édesanyának látja, aki maximálisan elkötelezte magát a családjának. Nemcsak jó barátjaként, hanem családtagként kezeli.

Demi Moore modellnek állt

Képes összeállításunkban megnézheted Demi Moore bikinis és fürdőruhás fotóit.

Az 59 éves Demi Moore dögös, bikinis fotói: fürdőruhamodellnek állt a színésznő

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük