Bruce Willis felesége fürdőruhában mutatta meg karcsú alakját: Demi Moore tervezte a kreációt
Bruce Willis felesége Demi Moore tervezésű fürdőruhában pózolt.

GettyImages-103225257
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis 44 éves felesége, Emma Heming Willis büszkén pózolt új fürdőruhájában, amit nem más tervezett, mint Demi Moore, aki évekig élt házasságban a hollywoodi sztárral.

Szerencsére a színész remek kapcsolatot ápol volt nejével és a házasságukból született lányaival, Rumerrel, Talullahval és Scouttal. Moore és a három testvér Emmát is befogadták a családjukba, ami manapság igazán példaértékű dolognak számít.

Bruce Willis felesége fürdőruhában fotózkodott

A kétgyerekes Emma Instagram-sztorijába rakott ki egy fürdőruhás képet, amelyen megjelölte Demi Moore-t is. A színésznő az Andie márkával dolgozhatott együtt, és ezen a nyáron dobták piacra a Moore által tervezett bikiniket és fürdőruhákat. Willis felesége elképesztő formában van, sokan megirigyelhetik karcsú alakját.

emma-heming
Fotó: Instagram/Emma Heming Willis

Természetesen Emma is beszerzett belőle egy darabot, amit nagyon imád. A poszt később Moore Instagram-sztorijában is elérhető volt, a barna szépség fotójához három szívecske emojit rakott, amivel a szeretetét fejezte ki.

A Ghost sztárja tavaly a közösségi oldalán posztolt Willis feleségéről, nőnap alkalmából őt is felköszöntötte. Akkor úgy fogalmazott róla, hogy ő az a nő, aki inspirálja őt, csodálatos és fantasztikus édesanyának látja, aki maximálisan elkötelezte magát a családjának. Nemcsak jó barátjaként, hanem családtagként kezeli.

Demi Moore modellnek állt

Képes összeállításunkban megnézheted Demi Moore bikinis és fürdőruhás fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük