Friss videón a súlyosan beteg Bruce Willis: a 67 éves sztár így szájharmonikázott

Bruce Willis zenés videója mosolyt csalt a rajongók arcára.

Bruce Willis zenés videója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bruce Willisről olykor felesége, Emma Heming Willis posztol az Instagram-oldalára, ezeknek a felvételeknek kiemelten örülnek a rajongók, ugyanis aggódnak a súlyos betegséggel küzdő sztárért.

Tegnap egy zenés videóját rakta ki a közösségi platformra, amit eddig közel 14 ezren lájkoltak.

Bruce Willis zenés videója

"A bennük rejlő tehetség önmagáért beszél. Én ezt most csak itt hagyom nektek" - írta rövid bevezető szövegként a videóhoz a színész felesége. Willis szájharmonikán kísérte Derek Richard Thomas énekest. A zenész egyébként jelenleg esélyes rá, hogy a legendás sztár jövendőbeli veje legyen, ugyanis legidősebb lányával, Rumer Willisszel jár.

A rajongókat meghatotta a felvétel: "Csodálatos, jó érzés látni őt és azt, ahogyan harmonikázik." "Ó, istenem! Ez boldoggá tette most a szívem, lehet egyes sorstól kapott talentumok elvésznek, de vannak, amik megmaradnak. A zene megtalálja a kiutat a legsötétebb időkből." "A zene tényleg csodákra képes. Apám demens volt, viszont ha bármikor beraktunk valami számot, tévedés nélkül énekelt" - írták.

Willisről idén márciusban derült ki, afáziával diagnosztizálták, ami hatással van a kognitív képességeire, emiatt úgy döntött, végleg visszavonul a filmezéstől. A szakmában már nyílt titoknak számított az utóbbi években, hogy nincs minden rendben az egészségével, egyre kevésbé bírta a forgatásokat, a szövegeket sem tudta már megjegyezni, a végén már egy fülesben mondták neki vissza, mit kell mondania.

Arról a család nem nyilatkozott, pontosan milyen tünetei vannak Willisnek.Az afáziás betegek nagy része mindent tud és ért, csak nem megfelelően válaszolnak vissza. Megváltozhat a szóbeli kifejezés ritmusa, a sérült beszéde lassúbbá vagy gyorsabbá válik. Ritkán fordul elő a beszédfunkció teljes elvesztése.

Emlékszel A simlis és a szende szőke bombázójára?

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a '80-as évek óta Cybill Shepherd.

Emlékszel A simlis és a szende szőke bombázójára? Friss fotókon a 72 éves Cybill Shepherd

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük