Ők Bruce Willis legkisebb lányai: Evelyn és Mabel édesapjuk szeme fénye
Bruce Willis összesen öt lány apukája, fia nem született, de ezt egyetlen percig sem bánta soha.

bruce-willis-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis a világ egyik legimádottabb hollywoodi sztárja, akiről nemrég derült ki, hogy súlyos betegsége miatt visszavonul a filmezéstől. A filmjeiben kemény fiúkat játszott sokszor, a magánéletben viszont példás családapa. Anyai ágon német származású, van egy nővére, Florence, illetve két öccse, Robert és David. Katonacsaládból származik, ezért mindenkit meglepett, amikor az egyenruha helyett a színpadi kosztümöt választotta. 

Már a gimnáziumban tagja volt a drámaszakkörnek, ám az érettségi után először biztonsági őrként, majd magánnyomozóként kereste a kenyerét. Utóbbi jól jött, amikor 1985-ben szerepet kapott A simlis és a szende című sorozatban, amiben egy detektívet alakított. 

Bruce Willis kislányai, Evelyn és Mabel

A sztár 1977-ben New Yorkba költözött, bárpultosnak állt, közben pedig egyre több kisebb szerepet sikerült elnyernie. Végül berobbant a köztudatba, amikor kezdetét vette a fent már említett sorozat, A simlis és a szende, aminek köszönhetően előbb Emmy-díjat, majd Golden Globe-ot is nyert. 

 1988-ban bújt először John McClane bőrébe a Drágán add az életed!-ben - az eredeti, Die Hard címen is ismert filmsorozat -, 1990-ben jött a második rész, 1995-ben a harmadik, egy nagyobb szünet után 2007-ben a negyedik, 2013-ban pedig az ötödik. 

Bruce Willis 1987-ben, a Zsarulesen című film premierjén találkozott első feleségével, Demi Moore-ral, akit még ebben az évben elvett. Első lányuk, Rumer 1988-ban, a második, Scout 1991-ben, a harmadik, Tallulah 1994-ben született. 2000-ben elváltak, ami nagyon megviselte a színészt, úgy érezte, csődöt mondott apaként és színészként, akkoriban Will Smith vigasztalta. 

 Később szerencsére sikerült egy nagyszerűen működő barátságot kialakítania exfeleségével, annyira jóban lettek, hogy ott volt Demi Moore és Ashton Kutcher esküvőjén. 

Néhány évvel később rátalált újra a szerelem, 2007-ben a Sundance Filmfesztiválon figyelt fel a gyönyörű Emma Hemingre. 

- Amikor először találkoztunk, meglepődtem, mennyire vonzó és vicces, ráadásul elképesztően jóképű - nyilatkozta korábban a nő a People magazinnak.

A most 67 éves Bruce Willis 2009-ben vette feleségül Emma Heminget, akitől 2012-ben megszületett negyedik lánya, Mabel, majd 2014-ben az ötödik, Evelyn. A most tíz- és nyolcéves kislányok közül az idősebb az anyukájára hasonlít jobban, a fiatalabb pedig az apukájára. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkorát nőttek Bruce Willis legkisebb lányai az utóbbi időben! 

Cover-fotó: Getty Images/Rich Fury

Ezt is szeretjük