Ilyen dögös volt 20 évesen Helen Mirren: ritkán látott fiatalkori fotókon a sztár
Helen Mirren 1965-ben robbant be a köztudatba, azóta világszerte imádják.

helenmirren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Helen Mirren 1945-ben született Londonban, édesanyja brit, édesapja egy orosz nemesi család sarja, eredeti családnevük Mironoff. 

Mindössze 18 éves volt, amikor sikeresen felvételizett a National Youth Theatherbe, húszévesen pedig itt kapta meg első fontos szerepét, ő lehetett Kleopátra az Antonius és Kleopátra című darabban. 

Ilyen dögös volt 20 évesen Helen Mirren

A most 77 éves Helen Mirren azon kevés világsztár közé tartozik, aki egyszerűen képtelen öregedni, elképesztő, milyen nőies és dögös a kisugárzása, valahányszor a vörös szőnyegre lép. 

Nem volt ez másképp akkor sem, amikor húszéves, szépséges pályakezdő színésznő volt, bárhová ment, azonnal felfigyeltek rá. 1965-ben London-szerte ismertté vált, a nézők imádták Kleopátraként. 

Így történt, hogy egy napon a színházkedvelő festőművész, Nicholas Egon összefutott vele egy étteremben, és azonnal megszólította. Arra kérte a fiatal művésznőt, álljon modellt neki. A képek elkészültek, ők ketten pedig a festőművész 2017-ben bekövetkezett haláláig barátok maradtak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen volt Helen Mirren húszéves szexi színésznőként, amint modellt állt Nicholas Egonnak! 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük