Madonna meztelen fotót posztolt magáról - Kapott érte hideget-meleget
Fiatalkori pucér képét osztotta meg a közösségi oldalon.

madonna-meztelen-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna sohasem tartozott a konzervatív, pironkodó sztárok közé. Sokszor mutatta meg magát ruha nélkül, sőt, az Instagram-oldalán a mai napig posztol magáról régebbi és friss fotókat is, melyeken meglehetősen lenge öltözetben - sőt, néha anélkül is - látható.

Meztelen fotójával megint kivágta a biztosítékot

A hatvanéves énekesnő ezúttal egy régebbi képet posztolt a közösségi oldalon, ami huszonéves korában készülhetett róla. "Az élet egy kabaré, öreg harcos. Szerencsésnek érzem magam, hogy Helmut Newtonnal dolgozhattam" - írta a fotó alá. Newton népszerű sztárfotós volt, 2004-ben hunyt el egy autóbalesetben.

A fotóművész erotikus töltetű, provokatív képeket készített, legtöbbször fekete-fehérben. Madonnáról is egy ilyen fotót lőtt, melyen neccharisnyában pózol, és a kabátkáját szétnyitva mutatja meg fedetlen kebleit a kamerának. A sztár ugyan egy fekete csíkkal kitakarta a feltöltött képet, de a követői szerint így sem kellene ilyen merész fotót megosztania hatvanévesen, hat gyermek édesanyjaként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Life is a Cabaret Old Chum............🎩 lucky to have worked with @helmutnewton

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

"Madonna, gondolkozz már el a dolgokon! Nagymamakorú vagy, hat gyerekkel, azt szeretnéd, ha ilyen fotókat látnának rólad a gyerekek?", "Nem értem, miért kell mutogatnia magát. A hangod érdekel, nem a melled", "Szánalmas, amikor valaki nem tudja elfogadni, hogy öregszik" - írták neki a követők.

Persze, sokan védelmükbe vették a sztárt: "Ha ilyen testem lenne, én is mutogatnám. Nem látszik ki semmije, nem értem, minek kell álszenteskedni", "Mindenki cicceg, hogy mit szólnak a gyerekek. Hát az én gyerekeim biztos azt mondanák, milyen jó bőr volt az anyjuk", "Akkor is szexi voltál, ma is az vagy. A hurrogók meg hadd morogjanak" - ilyen kommentek is születtek.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a sztár nagy port kavart amiatt, hogy miket posztolt az Instára. Ezeken a képeken akadtak ki a rajongók korábban:

Ezt is szeretjük