Madonna toplesz fotót posztolt - A rajongók nem örültek a túl szexi képnek

Madonna ezekkel a képekkel már túl messzire ment.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna sohasem a szégyenlősségéről volt híres - a vadóc énekesnő fiatalabb korában is gyakran borzolta a kedélyeket a sokat mutató szettjeivel, meztelenkedésével és lázadó magatartásával. Ez pedig még most is így van, annak ellenére, hogy hatgyermekes édesanya, aki idén már hatvanéves lesz.

Túl szexi fotókat posztolt

Az énekesnőt már többször érte kritika az Instagram-oldala miatt, amire még a követői szerint is túl szexi fotókat posztol magáról, amilyeneket ennyi idősen már nem kellene - ráadásul kisgyerekek anyukája, akik valószínűleg nem is örülnének, ha meglátnák, milyen képeket tesz ki a közösségi oldalára. Madonna azonban töretlenül posztolja a polgárpukkasztó felvételeket - nézd meg, melyek vágták ki a legjobban a biztosítékot a rajongóinál!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük