Madonna 24 éves lányáról szexi fotósorozat készült: Lourdes dögösen fest a vörös hajával

Lourdesről a Vanity Fair magazin készített észbontó képeket.

madonna-és-lourdes-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna 1994-től 1997-ig alkotott egy párt Carlos Leon fitneszguruval. Szerelmük gyümölcseként egyetlen közös gyermekük született 1996. október 14-én. 

A gyönyörű Lourdest egészen kamaszkoráig gyakran lehetett látni édesanyja mellett a vörös szőnyegen, ám egy pár éve eltűnt a szemünk elől. Ez nem azt jelenti, hogy tétlenkedéssel töltötte volna a húszas évei elejét, épp ellenkezőleg, elkezdte építeni a karrierjét.

Madonna 24 éves lányának szexi fotói

Az immár 24 éves szépség ugyan nem sokszor beszél nagy nyilvánosság előtt arról, mik a tervei a jövőre, a Vanity Fair májusi kiadványának interjújában felfedte, milyen nagy ambíciói vannak. A magazin kedvéért egy fehérneműs fotósorozatot is bevállalt. Igazi dögös, vörös bombázóként pózolt a képeken. A jobb oldalon található fehér nyílra kattintva még egy felvételt láthatsz róla.

Nem csoda, hogy ilyen rutinosan pózolt Adrienne Raquel fotós kamerája előtt, az elmúlt négy esztendőben sikert sikerre halmozott a szépségiparban. Modellként a Stella McCartney divatház kifutóján debütált húszesztendős korában, jelenleg pedig a Marc Jacobs márka tavaszi kampányának a reklámarca.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A lapnak elárulta, hogy nem csak a kifutókat szeretné meghódítani. A legnagyobb vágya, hogy anyja nyomdokaiba lépve a mozivásznon is viszontláthassa magát. Bár Madonnát elsősorban fülbemászó slágerei miatt ismerik sokan, több filmben is szerepet kapott, ilyen volt az 1985-ös Kétségbeesve keresem Susant, az 1986-os Sanghaji meglepetés, amit Sean Penn-nel, volt szerelmével együtt forgatott, az 1992-es Micsoda csapatban Tom Hanks oldalán tűnt fel, 1996-ban az Evita főszereplője volt, amit nem mellesleg hazánkban forgattak. Utóbbi filmben nyújtott alakításáért 1997-ben még Golden Globe-díjat is kapott.

Lourdesnek is komoly ambíciói vannak, ami a filmgyártást illeti, mindent megtesz azért, hogy egyszer Teréz anya bőrébe bújhasson. 

Ezek alapján egyértelmű, hogy örökölte édesanyja sikerorientált természetét. Az énekesnő egyébként már kislányként meglátta, hogy gyermeke milyen tehetséges, épp ezért hároméves korától elkezdte balettórákra hordani Lourdest.

- Anyukám igazán keményen fogott engem onnantól, hogy meglátta benne a potenciált - mesélte.

A beszélgetés során a magánéletéről is megtudhattunk egy kis részletet. Kiderült, élete első szerelme Timothée Chalamet színész volt, akit a hazai közönség leginkább a Kisasszonyok 2019-es verziójából, illetve a Szólíts a neveden című drámából ismerhet. A fiatal tehetséggel együtt jártak a Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts elnevezésű iskolába Manhattanben, majd 17 évesen jöttek össze. Végül mindössze egy évig, 2013-tól 2014-ig alkottak egy párt.

- Nagyon tisztelem őt a mai napig, volt köztünk ez a kis dolog. Ő volt az első barátom.

Sylvester Stallone lánya bikinis bombázó

Képes összeállításunkban mutatjuk, Sylvester Stallone hogyan pózolt bikiniben az Instagramon, valamint további fotókon csodálhatod meg Sistine szépségét.

Ezt is szeretjük