Madonna vérig sértette Kevin Costnert a kamerák előtt: a színész végül ezért bocsájtott meg neki
Kevin Costner a Madonnával az ágyban című dokumentumfilm egy jelentében érezte megalázva magát.

kevin-costner-madonna
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’90-es évekre Madonna neve egyet jelentett a megasztársággal. Legikonikusabb dalai ekkor láttak napvilágot, nagyszabású koncertjei stadionokat töltöttek meg. Kevin Costner csillaga is fényesen ragyogott. 1991-ben két Oscar-díjat is bezsebelt a Farkasokkal táncoló című filmért, egy évvel később pedig a Több mint testőr főszerepében alakított nagyot. 

Két ennyire kedvelt híresség esetében szinte garantált, hogy útjaik valamilyen módon keresztezni fogják egymást akár a vörös szőnyegen, vagy valamilyen forgatáson. Ez így is lett, ám a találkozásuk nem sikerült zökkenőmentesre.

Madonna és Kevin Costner vitája

1991-ben az HBO és Alek Keshishian rendező úgy döntött, dokumentumfilmet forgat az énekesnő Blond Ambition című világkörüli turnéja során. Nem csak a színpadi műsort örökítették meg, a kulisszák mögött is forgott a kamera. Az alkotást még abban az évben a cannes-i filmfesztiválon mutatták be, hazánkban Madonnával az ágyban címmel forgalmazták.

madinna truth or dare
Fotó: Discogs.com

A nézők és a szakma körében vegyes kritikai fogadtatásban részesült. Míg egyesek üdének és formabontónak találták, mások több jelenetet is kifogásolhatónak tituláltak, például azt, amelyben a díva nagyanyja sírjához látogatott el. Ha még jobban belemélyednél, miről szól a dokumentumfilm, a képre kattintva további információkat olvashatsz róla.

A produkcióban több világsztár is felbukkant. Antonio Banderas, Olivia Newton-John és Al Pacino is látható benne, valamint Costner is tiszteletét tette egy rövid, ám annál emlékezetesebb pillanat erejéig. A filmcsillag Madonna egyik fellépése után tűnt fel.  

Az összezördülés azután történt, hogy a színész a takaros szóval jellemezte a pop királynőjének előadását, ami láthatóan nem esett jól neki. Válaszul gúnyosan nyelvet öltött, vérig sértve ezzel Kevin Costnert.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Megalázónak és kicsit sértettnek éreztem magam akkor, csak azért mentem a színfalak mögé, mert azt mondták, és igyekeztem a legmegfelelőbb szóval leírni a véleményemet, de nem akartam megbántani - árulta el 2007-ben a Los Angeles Times interjújában.

Maga Madonna is érezte, hogy reakciójával túl messzire ment, lejáratta kollégáját. Ezután nyilvánosan kért bocsánatot tőle, méghozzá nem is akármilyen módon. 2003-ban Costner elvitte lányait egy Madonna-koncertre. Az énekesnő ekkor ragadta meg az alkalmat, hogy ott mindenki előtt elmondja, mennyire sajnálja tettét.

kevin costner és lánya
Fotó: Chris Weeks / Getty Images Hungary

- Körülbelül a harmadik számnál jártunk, amikor lekapcsolták a lámpákat. Aztán csak annyit hallottam, hogy azt mondja: „Van itt valaki, akitől szeretnék bocsánatot kérni, Kevin Costner kérlek, ne haragudj rám”. A közönség 99 százalékának fogalma sem volt arról, hogy miről beszél, de engem teljesen lenyűgözött ezzel a gesztussal - mesélte a színész.

Madonna lánya, Lourdes

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt a 23 éves Lourdes Madonna szülinapi buliján. A lányról további felvételeket is láthatsz még.

Ezt is szeretjük