Kevin Costner a Diana hercegnővel való csókjelenetéről mesélt - A palota ellenezte a dolgot
Diana alakította volna a Több mint testőr főszereplőnőjét.

kevin-costner-diana-hercegno-tobb-mint-testor-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevin Costner a napokban óriási titokról rántotta le a leplet: kikotyogta, hogy a Több mint testőr című film női főszerepét Whitney Huston helyett eredetileg másnak szánták - méghozzá Diana hercegnőnek!

Csók is csattant volna közöttük

Az Oscar-díjas színész a PeopleTV-nek mesélte el egy interjú során a meglepő történetet arról, hogyan is lett majdnem színésznő a szívek hercegnőjéből:

- Diana hihetetlenül kedves nő volt. Amikor először beszéltünk telefonon a szerep kapcsán, az egyik első kérdése ez volt: "És lesz csókjelenetünk is?". Kicsit tartott az exférjétől, tudta, hogy a palota ellenezte volna a dolgot, ugyanis - habár már elváltak - még mindig nagyon felügyelve volt az élete. Azt mondtam neki, hogy megnyugodhat, lesz ugyan egy kis csókjelenetünk, de intézhetjük úgy, hogy mindenkinek jó legyen - mesélte az interjúban.

Az is kiderült, hogy Dianát egyik legközelebbi barátnője, András herceg felesége, Sarah Fergusson ajánlotta be a szerepre.

- Mindig nagyon tiszteltem Sarah-t amiatt, hogy volt olyan kedves, és összehozott Dianával egy beszélgetést. Erősen támogatta Diana színésznői karrierjét, sőt, sokat viccelődött azzal is, hogy ő is szívesen venné, ha sztár lehetne belőle. "Nekem nincs egy szereped? Én is hercegnő vagyok!" - mesélte nevetve.

Sajnos azonban a terv dugába dőlt, ugyanis Diana hercegnő egy tragikus autóbaleset következtében életét vesztette 1997 augusztusában, Párizsban. Még a szövegkönyvet sem tudta elolvasni, ugyanis nem érkezett meg hozzá időben.

Bizonyosan remekül szerepelt volna a filmben, azonban Whitney Huston is csodálatos munkát végzett, és ma már nehéz lenne elképzelni bárki mást Kevin Costner oldalán - főként, hogy akkor az I Will Always Love You-t sem hallottuk volna felcsendülni az énekesnő hangján.

Ők keltették életre Dianát a filmvásznon

Már több színésznőnek volt szerencséje eljátszani a szívek hercegnőjét a filmvásznon. Nézd meg, hogy hasonlítanak rá az alteregói!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük