Kiköpött Diana hercegnő: a színésznő a megszólalásig hasonlít rá

Kiderült, ki alakítja Diana hercegnőt A korona című sorozat legújabb évadában.

Diana hercegnőt alakító színésznők
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Crown - azaz A korona - című sorozat nagy népszerűségnek örvend a királyi család rajongói körében, ugyanis izgalmasan, de valósághűen ábrázolja Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem mindennapi kapcsolatát.

Ő alakítja Diana hercegnőt a sorozatban

A széria harmadik évadához érkeztünk, ahol már túlnőttünk a főszereplők fiatalkorán, és gyerekeik is felnőtté váltak. Éppen ezért a sorozatba bekerültek a család későbbi addíciói is, mint például Camilla Parkes Bowles vagy a várva várt Diana hercegnő. Már az is kiderült, ki alakítja a szívek hercegnőjét: a Netflix bejelentette, hogy Emma Corrinhoz került a megtisztelő szerep.

A rajongók nagyon örültek, hogy a fiatal színésznőre esett a választásuk, ugyanis véleményük szerint nagyon hasonlít az ifjú wales-i hercegnőre. Az évek során több színésznőnek is volt szerencséje eljátszani a világ egyik leghíresebb asszonyát - nézd meg a fotóikat, és döntsd el, melyikük hasonlított rá a legjobban. A mi kedvencünk egyértelműen Naomi Watts volt eddig!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük