Elképesztő, hogy szólítja Erzsébet királynőt a férje - Erre biztosan nem gondolnál
Különös becenevek a királyi családban.

kiralyi-csalad-becenevek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt gondolhatnánk, hogy a királyi családban olyan szigorú szabályokhoz vannak kötve, hogy még egymáshoz sem szólhatnak akárhogy, holott ez a valóságtól ennél távolabb nem is állhatna - sőt, az uralkodó família tagjai kifejezetten szeretnek vicces beceneveket aggatni egymásra.

Így becézik egymást a királyi család tagjai

Mint korábban kiderült, már Meghan is megkapta a becenevét: Károly herceg Volfrámnak szólítja a menyét, ugyanis, akárcsak a fém, ő is nagyon kemény és hajlíthatatlan, és úgy véli, pont egy ilyen erős nő kell a fia mellé. 

Talán Erzsébet királynő viseli a legtöbb becenevet, ami a korából adódóan nem is meglepő. A legtöbben Mamának nevezik, vagy Lilibetnek - a név még kiskorában ragadt rá, amikor nem tudta kimondani az Elizabethet -, azonban vannak igazán vicces kitalált nevei is. Vilmos herceg Garynek szólítja a nagyiját, ugyanis kicsiként nem boldogult a nagymama, azaz angolul granny szóval, így lett belőle Gary, ami igazándiból egy elterjedt férfinév. Ennél jobbat már csak a férje, Fülöp herceg talált ki, aki Sausage-nak, azaz Virslinek vagy néha-néha Káposztának - Cabbage-nek - becézi az uralkodónőt.

Katalin és Vilmos azért szebben szólítják egymást: Katalin Nagy Vilinek hívja a kedvesét, Vilmos pedig Bababőrűnek becézi gyermekei anyját. Harry a haja után kapta a "gúnynevét", őt ugyanis sokáig Tüsinek - azaz Spike-nak - szólították a családtagok. Harry persze nem bánta: annyira megtetszett neki a becenév, hogy sokáig a Facebookon is Spike Wells álnéven volt fent.

Ezt is szeretjük