Madonna plasztikáztatott? Friss fotója jó okot ad a gyanúra
A rajongók úgy vélik, Madonna tényleg kés alá feküdt, hogy megnagyobbítsa a fenekét.

madonna cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a '90-es években és a 2000-es években a magas és vékony hölgyeket tartották a legszebbeknek, azóta a női ideál igencsak megváltozott.

A 2010-es évek óta újra a nőiesebb idomok hódítanak, ezt pedig a világsztárok is jól tudják. Egyesek kemény edzésekkel próbálják elérni az álomalakot, mások viszont szépészeti beavatkozásokhoz folyamodnak.

Madonnát fenékformája miatt vádolták meg plasztikával

Madonna legfrissebb posztja kicsapta a biztosítékot számos rajongójánál. Egy dögös fehérneműben pózolt, a képhez pedig azt írta, kívánjanak szerencsét neki, mert nyolc hónapnyi fájdalom után végre megkapja a porcregeneráló kezelést. A poszthoz két képet csatolt, az egyiken szemben látható az énekesnő, a második felvételt viszont úgy készítette el, hogy a tükörből látszódjon a feneke. Többen furcsának vélték fenékformájának változását, sokan arra gyanakodnak, hogy nem profi edzéstervnek, hanem egy sebésznek köszönheti kerek hátsóját.

Madonna fenékformája nagyon megváltozott.
Madonna fenékformája nagyon megváltozott.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Madonna

"Mi a fenét műveltél magaddal? Mintha párnákat ültettek volna a testedbe. Nem szép. Az agyadra ment a vagyonod?", "Sokkal jobban kedveltelek, mielőtt megműttetted a hátsód", "bocsánat, de utálom azokat az implantátumokat, meg kéne szabadulnod tőlük" - írták a kritikusai a nem túl kedves szavakat.

Nem ez volt az első alkalom, hogy felmerült a műtét gyanúja, 2019 januárjában felkerült az internetre egy videó, amelyen a fiával énekelt egy bárban. Először ekkor röppent fel a pletyka, hogy kés alá feküdt.

A mai napig nem erősítette meg, hogy megcsináltatta a fenekét, de nem is tagadta a pletykákat.

Madonna lánya tiszta Lady Gaga

Madonna lánya, Lourdes kísértetiesen hasonlít Lady Gagára.

Ezt is szeretjük