A Született feleségek Juanitájára rá sem ismernél: friss fotókon a 21 éves Madison De La Garza

Madison De La Garza gyönyörű nővé érett az évek során.

madison-de-lagarza

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Született feleségek sorozat mindannyiunk nagy kedvencei közé tartozott, a benne szereplő színészek és karakterek pedig örökre belopták magukat a szívünkbe. Madison De La Garza alakította Gabriela Solis lányát, a duci testalkatú Juanitát.

A 21 éves sztár azóta hatalmas változáson esett át, friss fotóin a már megismert kislány helyett egy felnőtt, érett nő néz vissza ránk. 

Madison De La Garza 2023-ban így fest

A színésznő Instagram-oldalán nagyon népszerűnek mondhatja magát, cikkünk írásakor 468 ezer követőt számlált a fiókja. Előszeretettel posztol magáról dögösebb fényképeket is, amelyeken büszkén vállalja fel nőies idomait és egzotikus, latin szépségét.

Sokaknak talán meglepetés lehet, hogy a féltestvére a híres énekesnő, Demi Lovato, akivel édesanyjuk közös. Madison a nő második házasságából látta meg a napvilágot.

Ami a testalkatát illeti, sajnos őt is sokszor érték bántások a súlya és teltebb formái miatt, gonosz megjegyzéseket is bőven kapott az évek során. Ma már nem foglalkozik ezekkel a kommentekkel, büszkén vállalja önmagát és a testét is.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nővé érett Madison De La Garza!

Nicollette Sheridan változása

A sorozatban minden pasi odáig volt érte, 59 évesen is bomba formában van Nicollette Sheridan.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük