Az Alkonyat-filmek gyereksztárja volt: csodaszép nő lett a 21 éves Mackenzie Foyból

Mackenzie Foy a színészet mellett a lovaglás szerelmese.

mackenzie-foy-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2008 és 2012 között az egész világ Alkonyat-lázban égett, a Stephenie Meyer azonos című regényeiből készült filmek kötelező darabnak számítottak a tinilányok körében. A főszerepeket Kristen Stewartra és Robert Pattinsonra bízták, de a többi színész arca is egy életre bevésődött a rajongók emlékezetébe. Az Alkonyat: Hajnalhasadás első és második részében nagy népszerűségnek örvendett Mackenzie Foy, aki Bella és Edward Cullen kislányát, Renesmee-t játszotta.

Mackenzie Foy, az Alkonyat Renesmee Cullenje

Az ifjú színésznő kilencéves volt, amikor forgatni kezdett az Alkonyat stábjával, ám nem Renesmee volt élete első szerepe. 2009-ben benne volt a Míg a halál el nem választ című sorozatban. A nevét azonban 2011-ben ismerte meg a világ. A mai napig szeretettel gondol vissza arra a forgatásokra.

- Kilencéves voltam, amikor elkezdődött az egész, és ha visszagondolok erre az időszakra, akkor arra gondolok, mennyire szerencsés voltam, hogy részese lehettem egy ennyire különleges dolognak. Az emlékek, amik abból a filmből vannak, sosem feledem őket - mesélte 2020-ban a Hollywood Life-nak.

2012 után olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Démonok között, a Csillagok között, 2018-ban ő volt A diótörő és a négy birodalom főszereplője, 2020-ban pedig a Disney produkciójában, a Fekete szépségben láthatták viszont. Utóbbi alkotás azért a szíve csücske, mert egy új hobbit nyert vele, rendszeresen lovagol, Instagramjára folyamatosan tölti fel a képeket, amelyek lóháton készülnek róla. Következő mozija a The Man Who Saved Paris lesz, Jean Reno oldalán játszik majd.

Friss képeit elnézve igazi szépség lett belőle, a stílusa is finom és nőies. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Mackenzie Foyból.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük