Macaulay Culkin egyéves gyereke már ilyen nagyfiú: a Reszkessetek, betörők! 41 éves sztárja boldog családapa
Macaulay Culkin fiával, Dakotával és menyasszonyával, Brenda Songgal lépett ki az utcára.

macaulay-culkin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Macaulay Culkin, a '90-es évek imádott gyereksztárja ma már boldog családapaként éli mindennapjait. Brenda Song 2021 áprilisában egy kisfiúval ajándékozta meg, aki a Dakota nevet kapta.

Amióta a pici megszületett, a sztárpárt és a csöppséget több alkalommal lencsevégre kapták a lesifotósok, a héten Los Angelesben örökítették meg őket.

Macaulay Culkin fia

A Reszkessetek, betörők! színészének és kisfiának ugyanolyan mohikán stílusú frizurát vágott a fodrász, ahogy az alábbi képen is látszik. 

profimedia-0680173542
Fotó: Profimedia

Az egyéves Dakota nagyon aranyos gyermek, egyértelműen édesanyjára hasonlít. A sztárpárnak ő az első közös gyermeke, aki titokban született meg, így a rajongókat is meglepte a hír, amikor kiderült tavaly tavasszal, hogy a színészek szülőkké váltak.

Culkin és Brenda Song 2017-ben szerettek egymásba, a Changeland című filmjük forgatásán ismerkedtek meg. Mindketten gyerekszínészként kezdték a karrierjüket, így már egész fiatalon megismerték Hollywood igazi arcát, pont ez a közös élmény hozta őket egymáshoz nagyon közel.

Az Esquire magazinnak adott interjújában bevallotta, nem számított erre a szerelemre. Elmagyarázta, a kapcsolatuk könnyedén alakult, emiatt arra számított, hogy hamarosan valami rossz történik velük. Szerencsére nem lett igaza, 2018-ban már arról beszélt a The Joe Rogan Experience podcastban, hogy szeretne egyszer családot Brenda Songgal.

profimedia-0680173567
Fotó: Profimedia

- Lesz néhány gyönyörű kisbabám. Brenda ázsiai, szóval kis picike ázsiai gyerekeim lesznek. Imádni való lesz, ahogy egy csomó Sean Lennon futkározik majd a ház körül, én pontosan erre vágyom - fogalmazta.

2022 januárjában derült ki, hogy Culkin eljegyezte gyermeke anyját, egyelőre arról nincs információ, mikor házasodnak össze, ha ez meg is történik, várhatóan nem kürtölik szét a médiának. 

Jason Momoa kamasz lánya, Lola

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Jason Momoa lánya, Lola.

Ezt is szeretjük