Folytatódik Rob Lowe szexuális zaklatási ügye

Nemrég hírül adtuk, hogy Rob Lowe feljelentette bébiszitterét, mivel az valótlanságokkal akarta beszennyezni a hírnevét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Múlt héten a Dr. Vegas és a Testvérek sztárja bejelentette, egykori bébiszitterük, Jessica Gibson, aki április 24-én mondott fel a párnál, másfél millió dollárt követelt tőle és feleségétől, ellenkező esetben bepereli őket szexuális zaklatásért. Ennek folyományaként Lowe a nyilvánossághoz fordult, és rágalmazással vádolta meg Gibsont.

A hölgy ráadásul a színész párját, Sherylt is zaklatással vádolta, mert állítólag pucéran mászkált otthon, mocskosan beszélt, és kiteregette férjével való szexuális életét.

Egy április 15-én kelt állásfoglalásban Lowe ügyvédje megalapozatlannak tartja a bébiszitter állításait.

Mindenki perel mindenkit

- Gibson körülbelül hét évig dolgozott Lowe-éknak. Ez idő alatt többször kimaradt a munkából, mert új helyre akart menni […]

Két emailt is küldött aznap, amikor végleg kilépett, és mindkettőben biztosította Lowe-ékat szeretetéről, és hogy nem azért megy el, mert baja lenne velük, hanem mert már nem akar bébiszitterkedni többet – mondja.

Úgy véli, ezért is teljességgel érthetetlen a későbbi viselkedése, ráadásul a többi alkalmazott körében végzett nyomozás sem talált semmiféle terhelő bizonyítékot Lowe-ék ellen, melyek alátámasztanák a volt alkalmazott vádjait.

A 24 éves Gibson jogi képviselője persze másképp látja az ügyet. Szerintük azért ment csak vissza mindannyiszor dolgozni a szitter, mert a pár gyerekeit szerette, és különben is, meg volt ijedve, és kellett neki a munka.

Így hát ők is perelnek: egy 18 oldalas vádiratot nyújtottak be a bíróságra, melyben rögzítették mindazokat a történéseket, melyek szexuális zaklatásra utalnak. A hölgy állítása szerint Lowe többször belemarkolt a fenekébe, és a nadrágjába is becsúsztatta a kezét, hogy a combjai között matasson. Mindemellett többször bíztatta arra a volt alkalmazottat, hogy markolja meg a péniszét.

Időközben a színész mellé állt, és támogató nyilatkozatot adott ki több alkalmazott is, köztük Carol Andrade, aki a család birtokának és az ott dolgozóknak a felügyeletét látta el az utóbbi másfél évben.

Állítása szerint soha semmilyen jelét nem látta, és maga Gibson sem jelezte felé semmilyen formában, hogy "Lowe bármikor is tett vagy mondott olyasmit, ami nem volt odaillő, vagy amitől kényelmetlenül érezte magát, esetleg amely szexualitásra utalt".

Akárhogy is, Rob Lowe-nak május 19-én vallomást kell tennie a bíróságon. És akkor remélhetőleg az igazságra is fény derül hamarosan.

Ezt is szeretjük