Csontos gebévé fogyott a diétafüggő Courtney Love
Egy hipnotizőr tehet róla
Az utóbbi időben már csak árnyéka önmagának a sztárözvegy, aki véznaságával sokkolja környezetét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg nem ilyen népszerűségről álmodozott a híres hipnotizőr, Paul McKenna, amikor elvállalta Courtney Love kezelését.

Korábban volt rajta mit fogni

A Nirvana énekesének özvegye korábban azért fordult a médiadokihoz, hogy segítsen neki megszabadulni fölösleges kilóitól, melyek azután szöktek fel rá, hogy két éve felhagyott a drogozással.

Akkoriban majd’ húsz kilónyi súlyfelesleg halmozódott fel a rockénekesnő testén, és bár hagyományos módszerrel – kemény diéta, edzés és beöntések - sikerült karcsúsodnia, nem tudott szabadulni attól a félelmétől, hogy vissza fog hízni.

Nem vagyok éhes! Nem vagyok éhes!

Így aztán úgy döntött, McKennához fordul segítségért, aki nagy sikerrel fogyasztott le számos hírességet a Gondold magad soványnak! elnevezésű hipnózisprogramjával.

- Már évek óta ismerem Pault. Tavaly sikerült ugyan diétázással és fehérjeturmixokkal fogynom.

De nem nagyon bírtam uralkodni az étvágyamon, mivel aggódtam, hogy visszahízok, beiratkoztam hozzá a foglakozásokra.

Szerintem nagyszerű szakember és mindent megtesz, hogy karcsú maradjak. Ha bármikor is úgy érzem, gyengül az elhatározásom, akkor csak elmegyek hozzá egy újabb hipnózis-kúrára – mesélte a 44 éves sztár.

Azért nem mindenki ilyen lelkes, mint Love, barátai egyenesen aggasztónak találják, hogy bár sovány, egyre csak fogyni akar.
- Már tiszta csontváz. Korábban mindig jojózott a súlya, attól függően, drogozott-e vagy éppen tiszta volt. De Courtney függő maradt, most éppen fogyókúrafüggőségben szenved.

Szörnyen fest, híznia kéne, ráadásul mióta McKennához jár, még vékonyabb lett. Egyáltalán nem jó ez így, ám ő úgy gondolja, a doki egy zseni – panaszkodott egy közeli ismerőse.

Ezt is szeretjük