Madonna lánya ultradögös fehérneműben mutatta meg karcsú alakját: ő volt a divatbemutató egyik sztárja
Rihanna Savage X Fenty Show-ját harmadik alkalommal rendezték meg. Lourdes is ott volt a kifutón.

lourdes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna lánya, Lourdes Leon az elmúlt években egyre több felkérést kap modellként, ami nem csoda, ugyanis amellett, hogy nagyon fotogén, és szép vonásokkal rendelkezik, az alakja is nagyon nőies. Legutóbb Rihanna kérte fel őt, hogy lépjen fel a divatshow-ján.

Lourdes is részt vett Rihanna divatbemutatóján

Szeptember 24-étől az Amazon Prime Video streamingszolgáltatón is elérhető a harmadik alkalommal megrendezett Rihanna's Savage X Fenty Show, amelyben a népszerű énekesnő és üzletasszony legújabb fehérneműit mutatják be szebbnél szebb modellek. A divateseményt kamerával rögzítették, és egy külön, közel egyórás filmet forgattak belőle. A bemutató köré egy kész show-t építettek ki, táncos produkciók színesítik a filmet, és sztárfellépők is felbukkannak, például Ricky Martin és Daddy Yankee.

Olyan modellek adták ehhez a produkcióhoz a nevüket, mint Gigi Hadid, Cindy Crawford, Irina Shayk, Emily Ratajkowski vagy éppen Madonna lánya. Lourdes egy nagyon extravagáns és szexi darabban látható.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös felvételek készültek a modellekről a Rihanna's Savage X Fenty Show-n.

Ezt is szeretjük