Madonna lánya ultradögös fehérneműben mutatta meg karcsú alakját: ő volt a divatbemutató egyik sztárja

Rihanna Savage X Fenty Show-ját harmadik alkalommal rendezték meg. Lourdes is ott volt a kifutón.

Lourdes Leon Rihanna bemutatóján
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna lánya, Lourdes Leon az elmúlt években egyre több felkérést kap modellként, ami nem csoda, ugyanis amellett, hogy nagyon fotogén, és szép vonásokkal rendelkezik, az alakja is nagyon nőies. Legutóbb Rihanna kérte fel őt, hogy lépjen fel a divatshow-ján.

Lourdes is részt vett Rihanna divatbemutatóján

Szeptember 24-étől az Amazon Prime Video streamingszolgáltatón is elérhető a harmadik alkalommal megrendezett Rihanna's Savage X Fenty Show, amelyben a népszerű énekesnő és üzletasszony legújabb fehérneműit mutatják be szebbnél szebb modellek. A divateseményt kamerával rögzítették, és egy külön, közel egyórás filmet forgattak belőle. A bemutató köré egy kész show-t építettek ki, táncos produkciók színesítik a filmet, és sztárfellépők is felbukkannak, például Ricky Martin és Daddy Yankee.

Olyan modellek adták ehhez a produkcióhoz a nevüket, mint Gigi Hadid, Cindy Crawford, Irina Shayk, Emily Ratajkowski vagy éppen Madonna lánya. Lourdes egy nagyon extravagáns és szexi darabban látható.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös felvételek készültek a modellekről a Rihanna's Savage X Fenty Show-n.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük