A Baywatch főszereplőjének gyönyörű felesége volt: most hajléktalanként rója Kalifornia utcáit
Jeremy Jackson egykori kedvese 2016-ban került az utcára.

jeremy-jackson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül hangsúlyozzák még a legnagyobb világsztárok is, hogy a sikert sosem szabad készpénznek venni. Bármikor hiba csúszhat a gépezetbe, és egy szempillantás alatt oda lehet minden. Az egykori fitneszmodell, Loni Willison az élő példa rá, hogy nagyon gyorsan le lehet csúszni a lejtőn.

A szőke szépségre 2012-ben hárult nagyobb figyelem, amikor hozzáment a Baywatch egyik főszereplőjéhez, Jeremy Jacksonhoz, aki David Hasselhoff karakterének Hobie nevű fiát játszotta a sorozatban. 2014-ig alkottak egy párt, majd egy viharos válás után szakadtak el végleg egymástól, miután a férfi állítólag megtámadta nyugat-hollywoodi otthonukban.

Sztárfeleség volt, most hajléktalanként él

Bár a körülmények a mai napig nem tisztázottak, a bírósági feljegyzések szerint Willison testén számos sérülés nyomait fedezték fel, többek között zúzódásokat és fojtogatásra utaló nyomokat. Miután hivatalosan is véget ért házasságuk, úgy tűnt, új életet kezdett. Hátat fordított a rivaldafénynek, és asszisztensnek állt az LA Cosmetic Surgery Center nevű klinikán. 

A kálváriája 2016-ban vette kezdetét, amikor idegösszeomlást kapott. Ennek következtében elveszítette a munkáját, a bevételkiesés miatt kénytelen volt házából is kiköltözni, valamint az autóját is eladta, így Kalifornia utcáin kellett boldogulnia. 

- Nem beszéltem Jeremyvel és a barátaimmal sem. Jól vagyok, nincs szükségem segítségre. Egyedül is boldogulok, minden, ami kell, itt van velem - mondta 2018-ban a The U.S. Sun riporterének.

A mentális állapotán csak rontott, hogy drog- és alkoholfüggővé vált. Bár ismerősei megpróbálták beutalni egy rehabilitációs központba, nem kért a segítségükből.

Legfrissebb fotóin alig lehet ráismerni, immár árnyéka önmagának. A The Mirror magazinban közzétett képeken egy hatalmas bevásárlókocsit tologatva látható guberálás közben, szakadt ruhákat viselve.

A Baywatch szőke bombázója így néz ki most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Erika Eleniak.

Ezt is szeretjük