Váratlan! A született feleség otthagyta a Lila akác közt
Eva Longoria egy időre kiköltözött a Lila akác közből, és meg sem állt a túlvilágig.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Született feleségek sztárja a Csak a testeden át című új vígjátékában már az első percekben meghal, de szellemként utólag is pokollá teszi pasija és annak új szerelme, egy médium kapcsolatát.

A vígjátékhoz Longoriának komoly ezoterikus tanulmányokat kellett folytatnia, és teljesen megbűvölték a természetfölötti erők: a szép színésznő azóta már az utcasarkon is halottakat lát.

- Teljes lelkesedéssel belevetettem magam a felkészülésbe. Jósoltak a tenyeremből, kártyából, voltam látónál és különböző médiumoknál, akik mindenfélét mondtak. Érdekes volt – kezdte a beszámolót a GMTV talk show-ban.

Halott nénje szellemével találkozott

A látogatások során a természetfölöttire elmondása szerint maga is érzékennyé váló Longoria azonban legmegdöbbentőbb élményét az utcán sétálva szerezte:

- Bóklásztam az utcán, egyszer csak odajött hozzám egy vadidegen nő. Sosem láttam előtte még. Rám nézett, és azt mondta

- Bennem él a halott nagynénid szelleme, és addig nem hagy békén, amíg ezt el nem mondom neked – mesélte.

A színésznő nem sokat merengett a furcsa élményen, bár állítása szerint kipróbálna valami hasonló szöveget kollégáin:

- Teljesen jól hangzott, amit a nő mondott. Tudnám használni. Például egy fogadáson odamegyek George Clooney-hoz, és síri hangon közlöm vele, hogy egy szellem addig nem hagy békén, amíg közös filmben nem szereplünk – viccelődött.

A vártnál is hatásosabb ezoterikus tanulmányok után forgatott Csak a testeden át május elsején debütált a hazai mozikban.

Ezt is szeretjük