Borzalmasan fest smink nélkül a korosodó Lisa Rinna

Lisa Rinna saját magát fotózta le, a smink nélküli arcáról készített képet pedig az internetre is feltöltötte.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Láttunk már nem is egy alkalommal példát arra, hogy a sztárok a Twitterre töltik fel saját magukról készített pikáns fotóikat, elég csak a közelmúltból Coco vagy Aubrey O’Day fenékmutogatós képeire gondolnunk. Most Lisa Rinna is beállt a sorba, de nem egészen úgy, ahogyan fenti kolléganői.


A 46 éves amerikai színésznő szintén saját magáról lőtt egy fotót, ám ő ezúttal mellőzte az erotikus tartalmakat.

Smink nélkül kapta le magát

Rinna ugyanis smink nélkül pózolt saját fényképezőgépe előtt, a végeredmény pedig elképesztő lett, a szó negatív értelmében.

A Melrose Place egykori sztárja ugyanis kifejezetten borzasztóan fest, arról nem is beszélve, hogy krémek és púder nélkül sokkal öregebbnek néz ki a koránál.

A természetességgel persze semmi baj sincsen, de vajon mi vitte rá, hogy ez azt előnytelen képet megossza az egész világgal?

A Playboyban vetkőzött 45 évesen

Össze sem lehet hasonlítani ezt a Lisa Rinnát azzal, aki nem is olyan régen a Playboy magazinban mutatta meg csupasz bájait.

A kétgyermekes sztáranyuka nem volt szívbajos, amikor arra került sor, hogy a sarokba hajítsa ruháit, a büszkeségre pedig minden oka meglehet, még akkor is, ha nyilvánvalóan retusálták aktfotóit.

Rinna legalább sosem tiktolta, hogy művi úton is igyekszik magát fiatalon tartani. Kolléganőivel ellentétben beismerte például, hogy ő is botoxoltatott, kollagénnel teli ajkait látva pedig le sem tagadhatná, hogy nem kevés alkalommal vetette alá magát szépészeti beavatkozásoknak.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A fotók tanúsága szerint hasát azonban jócskán megviselték a plasztikai műtétek.

Ezt is szeretjük