Elcsúfult a plasztikáktól a szétműtött Lisa Rinna hasa

Lisa Rinna bikiniben tette közszemlére a zsírleszívás következményét, hasa ugyanis ijesztően festett.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lisa Rinnát a hétvégén örökítette meg egy szemfüles lesifotós Malibuban. A 46 éves amerikai színésznő a képek tanúsága szerint nagyon élvezte a vakációt férjével, Harry Hamlinnel együtt. A pár boldogan és büszkén sétált végig a napsütötte tengerparton.


Az persze már más kérdés, hogy megérte-e a Melrose Place egykori sztárjának bikinit húznia a fürdőzés előtt.

A falatnyi ruhadarab ugyanis látni engedte a színésznőn elvégzett tucatnyi szépészeti beavatkozás vonzónak nem igazán nevezhető következményeit.

Durván szétműttette magát

Rinnának sikerült a frászt hoznia a nyaralni vágyókra szétműttetett testével, amit jobb lett volna, ha sosem tesz közszemlére.

A hasa volt a legijesztőbb - láthatóan jócskán megviselte a zsírleszívás. A szájáról nem is beszélve, amit már évekkel ezelőtt duzzadtra pumpáltak a plasztikai sebészek.

Ám a népszerű sorozatsztár más kolléganőivel ellentétben legalább sosem tagadta, hogy plasztikáztatott. Idén januárban egy interjúban őszintén beismerte, hogy botox-injekciók segítségével simíttatta ki ráncait.

Ezt a kezelést a mai napig szívesen bevállalja, hogy a korosodás kellemetlennek vélt jeleit eltüntesse. A Juvéderm nevű ajaknövelő szer alkalmazását viszont megbánta.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Lisa Rinna 1997-ben kötött házasságot Hamlinnel, és két közös gyermeket nevelnek: Delilah Belle 1998-ban, Amelia Gray pedig 2001-ben született.

Karrierjének egyik legnagyobb visszhangot kiváltó eseménye az volt, amikor 1998-ban, terhessége hatodik hónapjában meztelenül pózolt a Playboy címlapján. A provokatív fotó sokakat zavart, habár korántsem ismeretlen jelenség ez Hollywoodban.

Ezt is szeretjük