54 évesen elhunyt Elvis Presley lánya: Lisa Marie-nek szívrohama volt
Lisa Marie Presley életéért hiába küzdöttek az orvosok, január 12-én meghalt.

cover

Elvis Presley lánya, Lisa Marie Presley örökre lehunyta a szemét, közölte a szomorú hírt a TMZ, februárban lett volna 55 esztendős.

Lisa Marie Presley meghalt

A kedd este megrendezett Golden Globe-gálán még ő is részt vett, ugyanis az apjáról készült alkotás, az Elvis több jelölést bezsebelt, végül a rock and roll királyát játszó Austin Butler meg is kapta az arany glóbuszt, akkor még Lisa Marie meghatódva hallgatta Butler beszédét, erről pedig még mi is beszámoltunk. Akkor még senki nem sejtette volna róla, hogy ez lesz az utolsó nyilvános esemény, amelyen részt vesz.

GettyImages-1455642191
Fotó: Joe Scarnici / Getty Images Hungary

Csütörtökön aggasztó híreket közölt róla a TMZ, azon a napon a takarítónője talált rá eszméletlenül a hálószobájában. Nagyjából ugyanebben az időben érkezett meg az otthonába volt férje, Danny Keough is, aki hazahozta a gyerekeket az iskolából. A férfi újraélesztést végzett nála, amíg a mentők nem érkeztek meg a helyszínre. Adrenalint is kapott, amelynek segítségével újra lett pulzusa, majd kórházba szállították.

Édesanyja, Priscilla rögtön a kórházba sietett, illetve az Instagram-oldalán közölte a hírt, hogy lánya tényleg kórházba került, azonban most már a legjobb kezekben van. Kérte a rajongóktól, hogy küldjenek nekik sok erőt, és imádkozzanak gyermekéért.

Az orvosok mindent megtettek annak érdekében, hogy megmentsék Lisát, de nem sikerült megmenteni az életét. A hírportál információi szerint szívrohama volt.

Halálát édesanyja is megerősítette a People magazinnak.

- Nehéz szívvel kell megosztanom a szomorú hírt, hogy gyönyörű lányom, Lisa Marie itt hagyott bennünket. Ő volt a legszenvedélyesebb, a legerősebb és legimádnivalóbb nő, akit valaha ismertem - hozzátette, ebben a nehéz időszakban kéri, hogy a sajtó ne zaklassa őket.

Sztárok, akik 2022-ben hunytak el

Képes összeállításunkkal a 2022-ben elhunyt hírességekre emlékezünk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük