A népszerű színésznő titkolta halálos betegségét - Sztárok, akik 2022-ben hunytak el

Ezek a sztárok hunytak el 2022-ben.

sztárhalottak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden áldott évben megjelennek olyan szomorú hírek a sajtóban, amelyek egy-egy legendás sztár halálhíréről szólnak, 2022-ben is számos ismert embert gyászolt a világ. Voltak, akik szép kort megéltek, de egyes hírességeknek nem szánt túl hosszú életet a sors.

2022-ben ezek a sztárok hunytak el

Idén decemberben váratlanul ért mindenkit annak híre, hogy a Nicsak, ki beszél-filmek imádott színésznője, Kirstie Alley örökre lehunyta a szemeit. Halálhírét gyermekei közölték a sztár közösségi oldalain, mint kiderült, vastagbélrákot diagnosztizáltak a szervezetében, ám végül a gyilkos kór győzedelmeskedett. Sosem beszélt a betegségéről, titkolta azt a nyilvánosság elől, novemberben még mosolygós arccal jelentkezett be a Twitter-oldalán, akkor még senki nem sejtette, hogy már nincs sok ideje hátra. Egész Hollywood gyászolta őt, John Travolta is megható sorokkal búcsúzott tőle.

Képes összeállításunkkal a 2022-ben elhunyt hírességekre emlékezünk.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük