A Szex és New York sztárja titkolta halálos betegségét: hírességek, akiktől 2021-ben búcsúznunk kellett

Azokra a sztárokra emlékezünk, akik 2021-ben mentek el örökre.

willie-garson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos nem telik el úgy egy év, hogy ne jelentenék be egy-egy világsztár halálát, 2021-ben többeket is gyászoltak a rajongók. Egyesek váratlanul, mások hosszas betegeskedés után hagytak itt örökre bennünket.

Sztárok, akiket 2021-ben örökre elveszítettünk

Az egész világot megrázta Willie Garson, a Szex és New York sztárjának halála, aki 2021. szeptember 21-én ment el. Senki nem számított erre, ugyanis fiatal volt még, 57 éves, nem mellesleg az ikonikus sorozat folytatását is forgatta kollégáival. Több felvétel készült róla, ahogy éppen Sarah Jessica Parkerrel dolgozott együtt vidáman. Azonban a halála után kiderült, hogy valójában hasnyálmirigyrákkal küzdött, ennek tényét azonban titkolta a nyilvánosság előtt. Csak a legközelebbi hozzátartozói tudtak a küzdelméről.

Képes összeállításunkkal azokra a hírességekre emlékezünk, akik 2021-ben hunytak el.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük