Előkerült az utolsó forgatási fotó Alec Baldwinról és az elhunyt operatőrnőről: a tragédia napján készült a kép

Alec Baldwin a múlt héten lőtte meg véletlenül Halyna Hutchinst és Joel Suezát a forgatáson.

Alec Baldwin és Halyna Hutchins utolsó fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A múlt héten sokként érte az egész világot annak híre, hogy Alec Baldwin véletlenül a Rust című film forgatásán sebesítette meg Halyna Hutchins operatőrnőt és Joel Sueza rendezőt. Az első információk még arról szóltak, hogy kellékpisztollyal okozta a balesetet, de mint kiderült, az valójában egy igazi, éles fegyver volt. Dave Halls rendezői asszisztens nyomta a revolvert Baldwin kezébe, és azt állította, hogy biztonságosan használhatja. A forgatáson Hannah Gutierrez-Reed feladata volt a fegyverek ellenőrzése.

Sajnos a 42 éves nő az életét veszítette a kórházban, a 48 esztendős férfit viszont már aznap kiengedték az intézményből. Ahogy telnek a napok, egyre több információ lát napvilágot az esettel kapcsolatban, az ügyben jelenleg is tart a nyomozás.

Alec Baldwin és Halyna Hutchins utolsó fotója

Serge Svetnoy, az egyik stábtag a Facebookra töltötte fel az utolsó forgatási felvételt, amelyen Halyna még élve látható. A nő a kép közepén áll, fehér sapka, fekete kabát és hozzá illő nadrág van rajta. Baldwin középen, cowboykalapban áll.

A stábtag a közösségi oldalán egy másik posztban fogalmazta meg a véleményét a tragédiával kapcsolatban: "Igen, ott álltam Halynával a végzetes lövés közben, amely kioltotta az életét, és megsebesítette a rendezőt, Joel Souzát. A karjaimban tartottam, miközben haldoklott. A vére a kezemen volt. Szeretném elmondani a véleményemet, hogy miért történt ez. Azt hiszem, jogom van ezt megtenni. Ez a hanyagság és a szakszerűtlenség hibája" - fogalmazta, majd kifejtette, hogy ez a hanyagság azokra az emberekre vonatkozik, akiknek az lett volna a dolguk, hogy leellenőrizzék, tényleg lehet-e biztonságosan kezelni a fegyvert.

A The Daily Mail a ma reggel megjelent cikkében megírta, hogy a büntetőeljárás is szóba került, mivel kiderült, hogy a stáb több tagja a balesetet megelőző néhány órában üres sörösdobozokra lövöldözött a forgatáson használt fegyverekkel. A Santa Fe megyei kerületi ügyész, Mary Carmack-Altwies felfedte, hogy a büntetőeljárást nem zárták ki, a The New York Timesnak azt mondta, hogy az incidens során használt lőfegyver igazi és az antik korszaknak megfelelő pisztoly volt, nem pedig kellék.

A lap azt is leírta, hogy a forgatás helyszínén a nyomozók rengeteg golyót találtak, azt, hogy a lőszerek hogyan kerültek oda, vizsgálni kezdték. Az egyik bennfentes elárulta, több stábtag az incidens reggelén elcsent néhány fegyvert, majd szórakozás céljából üres sörösdobozokra célozva lövöldöztek, köztük volt a Hutchins halálát okozó revolver is. Erről a reggeli lövöldözésről a rendező nem tudott, és arról is megfeledkeztek a stábtagok, hogy kiürítsék a szóban forgó fegyver tárát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Rust című film forgatása valójában nem volt túl idilli az eddig kiderült információk alapján. Az ott dolgozó kellékesek a vallomásaik alapján nem voltak megelégedve a fizetésükkel, és a munkakörülményekkel sem, a tragédia előtt pár nappal hatan mondtak fel, helyettük pedig a szakmához kevésbé értő embereket vettek fel. Ian A. Hudson színész pedig a TMZ-nek vallotta be, hogy sokszor életveszélyes volt a filmen dolgozni. A szerepe szerint egy tucat fegyverrel kellett rálőnie a többi színésznek, Hudson viszont nagyon megrémült a felvétel alatt.

- Éreztem magamon, ahogy a sörétes puska elsült, nehéz volt. Erős volt, és életveszélyes. Túl szürreálisnak tűnt.

Alec Baldwin a baleset után a közösségi oldalán törte meg a csendet.

- Nincsenek szavak, amelyek kifejeznék megdöbbenésemet és szomorúságomat a tragikus baleset miatt, amely Halyna Hutchinst, feleséget, édesanyát és mélyen csodált kollégánk életét oltotta ki. Teljes mértékben együttműködöm a rendőrségi nyomozással annak érdekében, hogy felderítsék, hogyan történt ez a tragédia, és kapcsolatban vagyok a férjével, támogatásomat ajánlottam fel neki és családjának. Megszakad a szívem a férjéért, a fiukért és mindazokért, akik ismerték és szerették Halynát - fogalmazta.

Azóta a színészt látták az elhunyt operatőrnő férjével és kisfiával. A sztár akár börtönbe is kerülhet a baleset miatt, írta meg az Index.hu a New York Post cikke alapján.

- Főgyártásvezetőként mindenért te felelsz, ami a forgatás közben történik. Ami most történt, az olyan, mintha ittas vezetés közben halálra gázolnál valakit. A dolog nyilván nem volt szándékos, mégis valakinek az életébe került, és ezért az elkövetőnek felelnie kell - állította a lapnak Joseph Costa Los Angeles-i ügyvéd.

Erlinda Johnson új-mexikói büntetőjogász szerint Baldwinnel szemben megállhat a gondatlan emberölés vádja. 

Ikonikus sztárok utolsó fotói

Összeállításunkban összegyűjtöttük a legendás sztárokról készült utolsó fotókat.

Freddie Mercury utolsó fotója - Még itt sem beszélt a halálos betegségéről

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük