Kiderült, mi okozta az 55 éves Lisa Marie Presley halálát: a plasztikájának is köze volt hozzá

Lisa Marie Prasley a halálát megelőzően hat hónap alatt 20 kilót fogyott.

Lisa Marie Presley halálának oka

Lisa Marie Presley január 12-én hunyt el 55 éves korában. Váratlan halála körülményeiről sokakban vetődtek fel kérdések. Eleinte arról írtak a lapok, hogy szívrohamot kapott, ám most napvilágra hozták az információt, ami megcáfolja ezt.

Mi is beszámoltunk arról, hogy Elvis Presley lánya rengeteget, hat hónap alatt 20 kilót fogyott. A fogyást egy úgynevezett bariátriai műtét előzte meg, ez egy olyan testúlycsökkentő sebészeti eljárás, ami segít a kórosan elhízott betegeknek a fogyásban.

Lisa Marie Presley halálának oka

A Page Six a boncolási jegyzőkönyv alapján írta meg, a dalszerző-énekesnő hivatalosan vékonybél-elzáródás miatti szövődményekben halt meg. Ezt a plasztikai műtét után kialakult összenövések okozták. 

lisa
Fotó: Todd Williamson/NBC / Getty Images Hungary

Január 12-én leállt a szíve, az újraélesztés után pedig kómába került, végül a család döntésére lekapcsolták a gépekről.

Állítólag Presley már hetekkel a halála előtt hasi fájdalmakra panaszkodott, ahogy a lap fogalmaz, a január 10-én megrendezett Golden Globe-gálán is látszott rajta, hogy nincsen jól. 

Sokan egyébként kábítószer-túladagolást sejtettek a háttérben, de ezt a boncolási jegyzőkönyv egyértelműen megcáfolta. A szervezetében terápiás mennyiségű oxikodon és buprenorfin volt, ám nem ezek járultak hozzá a halálához.

Nézd meg Lisa Marie Presley lányait!

Képes összeállításunkban megnézheted Lisa Marie Presley ikerlányait.

Ők Lisa Marie Presley ikerlányai: a 14 éves Harper és Finley szép tinik lettek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük