Lisa Marie Presley 6 hét alatt 20 kilót fogyott: megszólaltak az ismerősök, mi okozhatta a halálát

Lisa Marie Presley a halála előtt drasztikus fogyáson esett át.

lisa-marie-presley-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lisa Marie Presley váratlan halála sokakban vetett fel kérdéseket, eddigi sajtóinformációk szerint szívrohamban hunyt el január 12-én, de hivatalosan nem jelentették be, mi okozta a halálát.

A boncolást elvégezték a halála után pár nappal, azonban a toxikológiai vizsgálat eredményei miatt egyelőre nem derült ki az igazság. Bár a halottkém jelentése még várat magára, az ismerősök megosztották a TMZ-vel, szerintük mik állhattak Elvis lányának tragikus halála hátterében.

Lisa Marie Presley a halála előtt

A család egyik közeli ismerőse elmondta, hogy Lisa Marie Presley kőkemény fogyókúrába fogott annak érdekében, hogy a díjátadó szezon alatt a legjobb formáját mutassa a vörös szőnyegen. Az Elvis című filmet több rangos díjra is jelölték, a film reklámozása, illetve a készítők támogatása érdekében például a Golden Globe-gálán is részt vett, ahol a rock and roll királyát alakító Austin Butler megnyerte a legjobb színésznek járó díjat.

GettyImages-1455609997 (1)
Fotó: Todd Williamson/NBC / Getty Images Hungary

Hat hét alatt körülbelül húsz kilót adott le a fogyókúratablettáinak köszönhetően, ez elég drasztikus eredmény, hiszen hetente fél, maximum egy kiló fogyás számít normálisnak.

Plasztikai eljárás alá vetette magát, az nem derült ki a cikkből, mit alakíttatott át magán.

GettyImages-1404295198
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Az ismerősök úgy tudják, még az opioidokra is újra rászokott. Apjához hasonlóan neki is meggyűlt a baja a drogokkal, már tinédzserként is szerhasználó volt. Az utolsó interjúja adásakor már alig tudott állni a lábán, dr. Drew Pinsky az amerikai lapnak elmondta, szerinte egyértelmű, hogy Lisa Marie a Golden Globe-gálán valamilyen szer befolyása alatt állhatott.

Freddie Mercury húga

Képes összeállításunkban megnézheted Kashmira Cooke fotóit.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük